phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:08
Щасливий шлюб: головні правила
Всі закохані мріють про довге та щасливе життя разом, але для досягнення цієї мети необхідно активно працювати над відносинами. Психологи виділяють прості правила, дотримання яких може запобігти безлічі проблем у майбутньому.

Власне життя

Ця рекомендація в основному стосується жінок. Багато хто з них, виходячи заміж, повністю присвячує себе сімейним обов'язкам, забуваючи про свій особистий розвиток. Важливо приділити час собі, зберігати інтерес до самої себе, таким чином, запобігаючи втраті своєї привабливості в очах чоловіка.

Уміння шукати компроміси

Це ключове вміння, від якого залежить стабільність шлюбу. Поступки та компроміси — основа здорових стосунків, і важливо, щоб обидві сторони були готові йти на зустріч один одному.

Взаємна повага

Найчастіше мається на увазі, що повага є очевидним правилом, але часто ми не усвідомлюємо, яким чином слова чи вчинки можуть зачепити почуття партнера. Важливо підтримувати взаємну повагу та уникати грубих та образливих висловлювань, як удома, так і в суспільстві.

Турбота про себе

Підтримка зовнішнього вигляду та турбота про здоров'я є невід'ємною частиною зміцнення відносин. Не слід розслаблятися та забувати про себе після того, як ви знайшли партнера. Здоровий спосіб життя, правильне харчування та турбота про зовнішність сприяють як фізичному, так і емоційному благополуччю.
Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 175 | Додав: radymo | Теги: щастя, шлюб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]