phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:23
Шкодить серцю перед сном ця корисна звичка: поради
вода Кумулятивні ефекти втрати сну пов'язані з безліччю шкідливих наслідків здоров'ю. Експерти попереджають, що пити більшу частину води в середині ранку або в середині дня може бути кращим, щоб уникнути проблем із серцем.

Пити воду протягом дня важливо, щоб уникнути зневоднення, але це може підірвати здоров'я, якщо пити пізно вночі. Загальна звичка часто призводить до частих походів до туалету протягом ночі. Порушуючи цикл сну, організм може страждати від довгострокових гормональних коливань, які можуть наразити серце на небезпеку.

Загальновідомо, що для оптимального здоров'я організму потрібно від 7 до 8 годин на добу.

Це тому, що сон допомагає організму контролювати гормони, які беруть участь у стресі та обміні речовин. Якщо порушення сну стають хронічними, організм, мабуть, відчуває часті колівання гормонів.

Ці гормональні порушення відповідальні за високий кров'яний тиск та інші метаболічні ускладнення, такі як діабет 2 типу та ожиріння. Смертність від усіх причин також підвищена у чоловіків із порушеннями сну.

Ці проблеми часто виникають у людей, які сплять менше семи годин на добу.

Що стосується вечірньої гідратації, рекомендується випивати від 300 до 500 мл рідини за дві-три години до сну. Ця кількість рідини в потрібний час допоможе задовольнити добову потребу у воді, не порушуючи при цьому ваш сон. Занадто багато рідини перед сном може призвести до того, що сечовий міхур буде заповнений зайвою сечею під час сну. Це викликає підвищення рівня адреналіну, який будить вас уночі, змушуючи вас вставати з ліжка, щоб сходити до туалету.

Оскільки вночі функція нирок уповільнюється, сеча не обробляється організмом так швидко, як удень.

Однак, коли ви стаєте старшими, старіючі нирки не можуть також концентрувати вашу сечу, тому ваш сечовий міхур швидше наповнюється більш розбавленою сечею, що може частіше викликати порушення сну, якщо рідина випивається надто близько до сну.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 250 | Додав: radymo | Теги: серце, Шкода, вода, сон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]