phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:18
Шкодять здоров'ю жінок ці продукти: поради
дріжджова випічка Дорослим жінкам важливо ретельно контролювати кількість цукру. Цей продукт не тільки підвищує ризик розвитку низки захворювань, але і сприяє швидкому зовнішньому старінню.

Надмірне споживання цукру може викликати ожиріння, інсулінорезистентність, серцево-судинні захворювання, синдром полікістозних яєчників, атеросклероз. Цукор негативно впливає на шкіру, а саме на вироблення колагену, у зв'язку з чим жінкам не рекомендується вживання понад 50 грамів простих вуглеводів на добу.

Все вищесказане відноситься також до дріжджової випічки. Жінкам потрібно ставитися до цього продукту як до делікатесу, вживаючи лише зрідка.

Жіночому здоров'ю можуть шкодити і молочні продукти, якщо вони вживаються у великій кількості. У цьому випадку продукти на основі молока стимулюють підвищений виробіток інсуліну, у зв'язку з чим збільшується рівень тиреоїдних гормонів – наслідком цього стає поява шкірних висипів, набряків.

Задля збереження гарного здоров'я жінкам варто уникати вживання алкоголю. Етиловий спирт, що міститься в спиртному, негативно діє на слизову оболонку кишечника – як результат, порушується всмоктування найважливіших для організму поживних речовин, включаючи білок, вітаміни, мікроелементи.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 181 | Додав: radymo | Теги: здоров'я, Шкода, продукт, жінка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]