phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:13
Сімейні свята: нюанси організації

Сімейні свята: нюанси організації

Сучасний ритм життя створює великі психологічні навантаження на людину. Весь тиждень ви і ваші рідні були зайняті буденними справами на роботі та вдома. Можливість відпочити надається тільки на вихідні. У ці дні хочеться не тільки відпочити, але провести їх цікаво і весело. Саме час влаштувати сімейне свято. Влаштувати його просто так, не по необхідності, а за велінням душі. Проте привід можна також завжди знайти — це не обов'язково має бути День народження, а може бути просто якийсь день знайомства, чи такий то день року/місяця і так далі.

Головне - бажання повеселитися всією сім'єю, а можна і близьких друзів запросити. Але атмосфера свята сама собою не з'явиться. Її необхідно створити, провести ретельну підготовку до свята і проявити максимум фантазії.


 

Сімейні свята: ключові пункти організації

Перше, що треба зробити - гарненько все продумати:
  • - хто і чим буде займатися;
  • - хто буде вести захід;
  • - на яку тему буде вечірка;
  • - які конкурси та частування будуть.

Продумайте заохочувальні призи. Для цього необхідно відвідати магазини і вибрати те, що буде цікаво і приємно вашим близьким.

Доцільніше при виборі подарунків керуватися захопленнями і симпатіями близьких, наприклад: для дітей відмінно підійдуть інтелектуальні ігри, спортивний інвентар, іграшки; для дорослих учасників веселощів можна підібрати рибальські снасті, книги про рибалку, полювання, з домогосподарства. Загалом, політ вашої фантазії нічим не обмежений.

Друге - місце проведення заходу. Його потрібно прикрасити належним чином. Залучіть до цього всіх домашніх, особливо дітей, для них це буде додатковою розвагою. Можна розвісити повітряні кулі та різнокольорові стрічки, намалювати плакати, вклеїти в них смішні фото, зробивши смішні підписи. Тут немає обмежень. Все залежить від вашої фантазії і бажання. Продумайте і меню: яке ж свято без частування!

Третє - організація конкурсів, ігор і т.д. У цьому вам допоможе Інтернет. Величезна кількість сценаріїв, опублікованих там, задовольнить запити найвимогливіших людей.

Четверте - церемонія нагородження. Необхідно продумати, як це буде відбуватися. Що необхідно зробити тому, хто виграв, щоб отримати приз. Наприклад, подарунок можна покласти в кілька коробочок або замотати в кілька шарів паперу, і кожен шар буде містити завдання або загадку. Пройшовши всі етапи, отримуєш приз.


Природно, всі бажаючі можуть взяти участь у процесі "розкриття" і отримання подарунка. Все, що відбувається краще знімати на камеру, щоб через якийсь час можна було пережити все заново, отримати задоволення від спогадів.

Скористайтеся цими простими і нехитрими правилами, щоб організувати ваш відпочинок і прикрасити сімейне життя.
Категорія: Святкові поради | Переглядів: 668 | Додав: radymo | Теги: свято, Організація | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]