phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:01
Сприятливий період для України 19 серпня розпочнеться у військовій та економічній сфері
На українців очікує насправді сильний та незвичний день 19 серпня. У чому він незвичний та сильний?

Потрійне Свято Трьох Релігій – 19 серпня! Розповідаємо про День 19 серпня


Відразу відкрию секрет нашим читачам – кожен знаменний день чи свято має свій егрегор. Він сформований вірою та надією мільйонів людей, які відзначали це свято протягом століть і навіть тисячоліть. Вони задали динаміку природних процесів, і тепер сама природа накопичує до певних днів величезні резервуари чистої енергії з простору.

Кожна людина може отримати у дар величезний потік чистої енергії – на оздоровлення і досягнення мрії, але для цього треба знати код егрегора. А кодом є ті самі повір'я та обряди, які практикуються у народі на ці дати.

Кодом егрегора 19 серпня є:

    частування гостей яблуками та медом
    фруктовий стіл
    вечеря, накрита в сутінках і що складається з кавунів і динь при жовтій свічці, що горить

    випікання яблучного пирога
    додавання в їжу приправ червоного кольору.

При цьому ставлення до всіх – людей, природи, космосу – має бути вкрай доброзичливим.

День 19 серпня вважається у різних духовних навчаннях світу дуже сильним енергетичним днем.

    Як пояснюють волхви, свято під назвою Спас існувало і в давні часи. Слов'яни мали багато божеств, які рятували. Одне божество рятувало від хвороб, інше від небезпек у дорозі, третє від неврожаїв тощо. Усі божества-Спаси шанувалися у серпні місяці (при перерахунку на сучасний календар). Прояв головного Спаса - Роду Всевишнього і всіх Спасів, які живуть у Ньому (брахмани сказали б Вірат-Рупа Спаса) - як єдиного цілого шанували 19 серпня.

У багатьох християнських конфесіях – Преображення Господнє.
В індуїзмі - День явлення Господа Крішни. В індуїзмі діють два календарі. Один, найпоширеніший – місячний. За ним дати свят щороку "плавають" щодо сонячного календаря. Другий, менш поширений – сонячно-місячний, солярний. За ним дати фіксовані щодо днів сонячного року. Згідно з сонячно-місячним календарем, день явлення Крішни завжди випадає на 19 серпня. Та й за Місячним календарем це свято часто останні десятиліття випадало на 19 серпня.
За нумерологією число 19 – це втілення Сили Божества, Абсолюту, у світі. Усі храмові богослужіння складаються з 19 елементів, 19 карта Таро називається Сонце.
19 серпня зазвичай спостерігається пік одразу трьох метеорних потоків! А саме: Північні Йота – Акваріди, Пі Еріданіди, Гамма Дорадіди (сучасні астрономічні назви цих потоків)! Що дозволяє всім духовним традиціям, де Бог проявляється у формі Трійці (Дао-Інь-Ян, Род-Велес-Сварог, Брахма-Шива-Вішну, Прав-Нав-Яв... і т.д.) проводити обряди, пов'язані з Трійцею (Триглавом, Трімутрі).
У Римі та інших європейських культурах цього дня відзначався день урожаю винограду та фруктових плодів "Віналії"
"Онам" – свято врожаю в індуїзмі (штат Керала) З 19 по 22 серпня.

    Унікальне

Особливістю свята є традиція подавати на стіл фрукти з медом, тому що фрукти символізують Сонце, як і мед. Таким чином, частування несе силу Сонця.

Тому недарма в Україні цього дня відзначають День пасічника.

Цими днями також успішно проходять будь-які обряди загадування бажань.

Наприклад, такий.

Спочатку необхідно визначитися із бажаннями. Їх може бути чимало – до 300.

Потім потрібно зарядитися енергією. Можна помедитувати, почитати мантру або інакше посилити свій зв'язок з Вищими Силами.

Далі потрібно чітко припустити, що бажання вже здійснилося. Наприклад, якщо ви бажаєте побудувати будинок, необхідно побачити його в уяві вже повністю готовим, якщо ви бажали здоров'я комусь, необхідно уявити, що людина цілком здорова.

Наступний етап – відчути сильне бажання до здійснення цієї мрії. Ви дійсно повинні цього захотіти.

І, нарешті, на завершення необхідно відпустити цю думкоформу у Всесвіт, забути, не думати про загадане бажання.

Для кожного нового бажання використовується та сама схема.

Крім того, використовують загадування одного потаємного бажання 19 серпня о 19 годині 19 хвилин.

Спів-падіння незвичного дня з Повнею

У прадавніх духовних вченнях вважається, що перші люди уклали договір з божественними силами – люди зобов’язались жити за морально-етичними нормами ("бути Людьми з великої літери"), а вищи сили зобов’язалися допомагати людям. Повний Місяць вважався печаткою на цьому договорі. Тому у багатьох релігіях значущі богослужіння проводять під час Повні.

Також на Повню існують цікаві обряди. Ось, наприклад, кельтське прислів’я: "Звертайся до Місяця, коли він повний – тоді знайдеться усе, що ти шукаєш – у морі, на небі та на землі". У ведичних традиціях на Повню прийнято, дивлячись на Місяць, протягом п’яти хвилин читати мантру "Ом Шрі Гайя Аді Чандра Намага", вважається, що це принесе достаток та вирішення проблемних питань у термін до наступної Повні.

Повня 19 серпня 2024 року ще співпадає з Супермісяцем. Тобто Місяць буде знаходитися у найнижчій точці орбіти відносно Землі. Тому розмір Місяця буде спостерігатися як великий (від 15 до 25 відсотків більше від звичайного).

Астрологічний вплив зірок 19 серпня

Астрологічний вплив для України сприятливий. У зоряній карті тричі з’являються Стожари. Стожари – то магічне сузір’я. Сім його яскравих зірок символізують сім мудрих Старців, сім Надянголів, сім богинь Мудрості, сім містичних Світильників тощо. Стожари відомі у світі під назвами Сім Сестер, Картикейя, Плеяди. Стожари знаходяться у знаку Тілець, а саме цей знак зодіаку найбільше впливає на Україну. Стожари у день 19 серпня матимуть з’єднання з Марсом, з куспідом 3 Дому та з найнижчою точкою неба (ІС). Це означає, що з 19 серпня мають початися процеси, сприятливі для України – як у військовій сфері, так й в економічній.

Сонце у з’єднанні з зорею Презепа, яка наділяє людей зухвалістю. Тобто багато людей підсилять свою рішучість и зможуть зробити непритаманні їм вчинки, що має привести до позитивних наслідків.

Юпітер у з’єднані з зорею Ригель. Це зоря підйому, прориву. Тож очікуємо.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 926 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]