phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:49
Світлодіодне освітлення в інтер'єрі

Світлодіодне освітлення в інтер'єрі

світлодіодне освітлення інтер'єр З появою в освітлювальній індустрії світлодіодних стрічок і точкових світильників, дизайнери інтер'єру відразу ж придумали, як їх використовувати для створення стильного та сучасного дизайну. А й справді, світлодіодне освітлення не тільки додає родзинку в інтер'єрі приміщення, а й акцентує увагу на окремо взятих дизайнерських рішеннях. З її допомогою можна візуально збільшити приміщення, додати затишку, досить лише трохи включити уяву. Перейшовши за посиланням https://elektrovoz.com.ua/ua/svetodiodnoe-osveshenie ви зможете швидко обрати сучасні варіанти світлодіодного освітлення для будь-яких потреб. Інтренет-магазин електротоварів Elektrovoz порадує вас не лише великим вибором та високою якістю продукції, але і оптимальними цінами.

Світлодіодне освітлення: нюанси використання

Сучасні інновації зробили можливим використовувати світлодіодне освітлення повсюди. Якщо казковою грою світла, що ллється зі стелі, вже нікого не здивуєш, то штори, вміло оброблені світлодіодною стрічкою, здатні викликати здивування.

Грамотно розташоване світлодіодне освітлення в дизайні спальні створить інтимну обстановку і налаштує на ліричний лад сімейну пару.

світлодіодне освітлення інтер'єр
 
А використання на кухні світлодіодних стрічок дозволить додати освітленню робочої зони, шафок, поличок і багато іншого. В принципі, їх можна використовувати не тільки як освітлення, а також як розділовий елемент інтер'єру. Наприклад, відгородити робочу зону кімнати від зони відпочинку, або робочу зону кухні від обідньої.

світлодіодне освітлення інтер'єр

Світлодіодна стрічка

Не менш шикарно виглядають дзеркала і скляні перегородки, оформлені світлодіодною стрічкою. Пол, оброблений підсвічуванням, придбає відчуття нереальності. А уявіть собі басейн, вода в якому заворожує своєю грою світла.

Крім того різнокольорову підсвітку часто використовують для додання нового яскравого образу існуючого інтер'єру. Улюблені місця більшості дизайнерів для розташування світлодіодних стрічок - ніші в стіні, віконні або дверні прорізи, предмети меблів, картини і будь-які інші предмети мистецтва. Навіть акваріум буде виглядати ефектніше, якщо за ним встановити кольорову підсвітку.

освітлення інтер'єр

Декоративна та функціональна роль

З метою красивого оформлення та безпеки широко застосовується підсвічування:
  • - сходів;
  • - поручнів в котеджах;
  • - приватних будинків.

Взагалі, світлодіодне освітлення в дизайні досить часто виконує і декоративну роль, і функціональну.

Досить цікаво виглядає декорування світлодіодним освітленням приміщення, інтер'єр яких оформлений в різних стилях. Наприклад, в стилі хай-тек або мінімалізм. Тут як не можна краще підходить оформлення світлодіодним підсвічуванням.
Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 426 | Додав: radymo | Теги: освітлення, інтер'єр, світлодіодне | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]