phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:57
Татуаж брів і повік: особливості процедури нанесення і видалення малюнка

 

Татуювання давно перестали бути кримінальної атрибутикою, перейшовши в розряд художнього розпису на окремих ділянках тіла. Чоловіки вважають за краще наносити малюнки на область плечей і передпліччя, а жінки - хочуть підкреслювати візерунками красу спини або використовувати техніку татуажу з метою створення незмивною макіяжу.

Татуаж брів - залишайся красивою довгий час!

Поряд із суцільною перманентною обробкою, яка не втрачає колір протягом 5 років, популярністю користується мікроблейдинг, який застосовують для створення брів. Ефект волоска робить брову візуально природною, тому процедура татуажа брів рекомендована професійними візажистами, а детальніше про неї ви зможете дізнатися на сайті barb.ua.

Часто татуаж наносять над віями - стрілки різних конфігурацій. Лінія може повністю продовжувати зону області вій або зачіпати її частково. При виборі форми малюнка, товщини стрілки і її вигину майстер повинен вивчити особливості обличчя клієнтки. Для цього можна наносити пробний змивається малюнок, щоб дівчина могла оцінити, підходить їй подібна форма лінії або варто її змінити. Потрібно відзначити, що вміння майстра складається з двох якостей - це професійне навчання татуажу вій і художні навички.

Процедуру татуажу не можна назвати безболісною, але якщо при оформленні брів больові відчуття не відрізняються інтенсивністю, то при обробці вій вони можуть бути дуже серйозними. Тому в салонах краси використовують анестезію місцевого значення. Креми і гелі здатні знизити чутливість шкіри на кілька годин, яких цілком достатньо для нанесення лінійного татуювання. Грамотний косметолог обов'язково розповість, як правильно доглядати за очима в період загоєння, який передбачає кілька заборон. Чіткі красиві брови і виражений розріз очей стануть гідною альтернативою щоденним макіяжу.

Як правильно видалити татуаж

Існує думка, що татуювання на обличчі залишаються на все життя, але сучасні технології дозволяють видаляти малюнки без особливих зусиль, якщо виникла така необхідність. Це лазерне та хімічне видалення, яке дозволяє не тільки провести корекцію, але і мінімізувати травматичні фактори. Перший спосіб має на увазі кілька сеансів лазерної терапії, при яких променева дія поступово руйнує введені пігменти. Видалення татуажу хімічними шляхом відбувається введенням реагенту під шкіру, і така процедура вимагає більш тривалого реабілітаційного періоду.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 2164 | Додав: radymo | Теги: татуаж брів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]