phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:42
Топ модних трендів одягу восени

Топ модних трендів одягу восени

мода одяг осінь Кожна людина бажає бути модною і завжди прагне до досконалості. У пошуках модних тенденцій стилю в одязі люди готові експериментувати та дивувати. Допомагають їм у цьому поради відомих модельєрів, стилістів і популярних блогерів, які ведуть огляд захоплюючих нарядів, про які завжди можна дізнатися онлайн в Інтернеті чи з модних журналів.

Осінні образи в одязі покликані не тільки зігріти тіло в прохолодні дні, а й демонструвати несподівані аутфіти сезону. Так, провідні осінні стильні образи були показані публіці на модних подіумах Мілана, Лондона, Токіо. У показах зібрали воєдино кращі новинки сучасних колекцій. Ультрамодні напрямки будуть популярні протягом всієї цієї осені. Які топові стилі в одязі популярні цієї осені? Які речі актуальні сьогодні? Як правильно компонувати одяг зі свого гардероба? Про це піде мова в нашій статті. В першу чергу зауважимо, що підібрати стильні речі в наш час можна онлайн. Такий одяг Fromus пропонує в інтернет-магазині за адресою fromus.ua.

Головні стилі одягу

Не секрет, що сучасна мода циклічна, популярність стилю 80-х служить лише доказом цього. Мода 80-х являє собою унікальний та яскравий цикл стилю одягу. Так як родоначальницею цього стилю стала мода з Америки, кричуща про свободу слова та рівності чоловіка і жінки, тому образи вийшли помітними, кольоровими з оригінальними прикрасами. Сьогодні ноти цього стилю присутні серед речей більшості модників.

Поряд з модою 80-х набирає популярність напрямок Вікторіанського стилю. Стиль жіночності й витонченості. Він також схильний до циклічності і бере свій початок з середини 19 століття, часів правління королеви Вікторії в Великобританії. Швидше за все, цей стиль приречений на своє безсмертне існування. Будь-яка молода особа і досвідчена жінка бажає приміряти на себе елемент романтики, розкоші, пишних спідниць, рюш, повітряних тканин, корсетів.

Ще одна модна течія сьогодні - це ковбойський стиль. Практичний, затишний, зухвалий образ - це перше, що можна сказати про цей стиль моди. Так сьогодні дизайнери легко комбінують елементи ковбойської моди з іншими сучасними видами одягу. Примітно, що одяг чоловіків Дикого Заходу припав до смаку протилежній статі і стала невід'ємною частиною гардеробу багатьох сучасних модниць.

Неординарний і захопливий тренд осені - футуризм. Футуристичний стиль передбачає незвичайний крій в одязі. Це можуть бути речі, що нагадують людей готових до космічних мандрів або туристів на Марс, яких готується відправляти в майбутньому Елон Маск. Такий дизайн дає модельєрам можливість фантазувати і створювати загадкові колекції. Сьогодні "одяг майбутнього" відмінно поєднується з одягом теперішнього часу.

Вибір одягу

1. Кардигани і жакети

Осінь - це та пора, яка легко надає можливість носити зручний жакет або стильний кардиган по погоді. Ще немає тих сильних холодів, що очікують нас взимку. Тому користуємося моментом і вибираємо жакет з джинсами і пишною спідницею.

2. Плащі та тренчі

Елегантні класичні плащі дуже доречні восени. Різні варіанти тренчей і плащів з модним поясом на талії створюють жіночний образ леді.

мода одяг осінь

3. Джинси і штани

Без таких речей не обійтися жодній модниці. Особливо восени джинси та брюки максимально актуальні. Комбінуємо їх із блузками та водолазками.

4. Спідниці

Осінні спідниці - елемент жіночності та стилю дами. Тому носимо спідниці з осінніх тканин - замші, оксамиту, шкіри.

5. Джемпери

Куди ж восени без них? Саме в'язані теплі джемпера зігріють в прохолодні дні і не постраждають під верхнім одягом глибокої осені.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1154 | Додав: radymo | Теги: тренд, мода, осінь, одяг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]