phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:36
У Китаї заборонили онлайнові ігри про мафію, а в Україні захопливі ігри для дівчаток доступні на mult-games.com.ua

 

Міністерство культури КНР заборонило веб-сайтам запускати, рекламувати і поширювати посилання на онлайнові ігри, в яких фігурують мафіозні угруповання, повідомляє агентство "Сіньхуа". На думку китайської влади, подібні проекти пропагують насильство і підривають традиції і моральні підвалини країни. У той же час, якщо ви також не любите подібних ігор, але вас цікавлять захопливі ігри для дівчаток онлайн, тоді ми радимо відвідати ресурс mult-games.com.ua.

На думку представників Мінкульту КНР, ігри, в яких геймеру пропонують вибрати роль злочинця, негативно впливають на підростаюче покоління. Вони прославляють злочинний спосіб життя, підштовхуючи людей до захоплення азартними іграми, обману, злодійства і навіть вбивств.

Контроль над веб-сайтами, які займаються просуванням ігор про мафію, буде посилений. Тих, хто продовжить підтримку подібних проектів, чекає суворе покарання. При цьому не уточнюється, які саме санкції планується застосовувати проти порушників. Журналісти зазначають, що у вівторок відразу кілька китайських сайтів закрили свої ігри, які не задовольняли нових вимог Мінкульту КНР.

Це не перший випадок, коли в Китаї забороняють гри певної тематики. У березні стало відомо, що влада КНР заборонила поширення доповнення Гнів Короля - Ліча до MMORPG під назвою World Of Warcraft. Причиною послужила велика кількість неприкритих кісток у грі, що, на думку регулюючих органів, заважає розвитку "здорової і гармонійної онлайн-спільноти".

З 1 липня поточного року в Китаї планували ввести національну систему фільтрації інтернету, оснастивши всі нові комп'ютери спеціальним програмним забезпеченням. Пізніше запуск цієї системи вирішили перенести на невизначений термін, так як найбільші виробники ПК не встигли виконати всі необхідні вимоги.

Згідно з даними китайського міністерства промисловості та інформаційних технологій, число користувачів широкосмугового інтернету в країні вже досягла позначки в 93,5 мільйона осіб. Всього в Китаї налічується близько 338 мільйонів інтернет-користувачів.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 5255 | Додав: radymo | Теги: ігри для дівчаток | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]