phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:50
Вантажні перевезення у Львові: швидко, надійно, недорого

вантажні перевезення Транспортування спецтехніки та вантажів належить до особливої категорії перевезень. Враховуючи велику вагу вантажу, до виконавця висуваються додаткові вимоги. Ціни на перевезення вантажів від різних компаній знаходяться приблизно на одному рівні, але якість послуг і результат може принципово різнитися. Як вибрати надійного перевізника? Експерти рекомендують звернути увагу на декілька важливих характеристик, які ми розглянемо на прикладі відомої львівської компанії «СтрийКумБуд».

  • Наявність спецтранспорту. Для виконання широкого спектру завдань компанія повинна мати власний парк ТЗ різного типу. Наприклад, в «СтрийКумБуд» є техніка як для вантажних перевезень, так і для доставки негабаритних вантажів. Весь автопарк відповідає сучасним вимогам Євросоюзу та розрахований на обслуговування вантажів від 1 до 15 000 кг.

  • Досвідченість водіїв. Досвід повинен вимірюватися не стільки роками, скільки проїханими кілометрами. Це мають бути десятки тисяч (або навіть сотні тисяч) кілометражу. Дуже важливим є знання всіх логістичних нюансів для вибору найкоротшого та найбільш безпечного шляху.

  • Необхідні дозволи. Даний вид послуг передбачає оформлення спеціальної дозвільної документації, яка підтверджує законність ведення такого бізнесу. Це є принциповим питанням, на яке не всі замовники звертають увагу. Результат недалекоглядності – ймовірні приписи та штрафи від контролюючих органів, а інколи – арешт техніки з вантажем. Обирайте порядного виконавця!

  • Комплексний сервіс. Крім транспортування спецтехніки в компанії «СтрийКумБуд» можна замовити цілий ряд суміжних послуг – вивіз ґрунту, заливку фундаменту, оренду малогабаритної техніки, копання ставків та траншей різного призначення тощо. Подібний підхід дозволяє отримати всі необхідні послуги в одного підрядника, заощадивши час і гроші.

  • Гарантована надійність. Використання GPS системи сприяє постійному відстеженню траєкторії переміщення транспорту. Весь період доставки буде здійснюватися моніторинг переміщення вантажу, актуальна інформація буде вчасно надаватися клієнту. Компанія-перевізник бере на себе 100% відповідальність за збереження вантажу в процесі доставки.


вантажні перевезення

Співпраця починається з подачі заявки до вибраної транспортної фірми та підписання угоди. Ознайомившись з вашими вимогами, її співробітники підберуть оптимальний маршрут і вид транспортного засобу. Перелік вантажів, з якими звертаються до «СтрийКумБуд», дуже різноманітний. Це будівельна, промислова та сільськогосподарська техніка, і нейтральні товари в тарі різного типу (від контейнерів до палетів), і складське обладнання, і будматеріали чи деревина. Саме тому так важливий індивідуальний і грамотний підхід до виконання кожного завдання.

Суттєвим критерієм є поєднання високої якості послуг та доступної ціни. Ви можете замовити послугу від 15 грн. за кожний кілометр та (що дуже важливо!) бути впевненим в бездоганному сервісі.

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 380 | Додав: radymo | Теги: перевезення, Вантажні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]