phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:54
Вибираємо міжкімнатні двері: поради

міжкімнатні двері Міжкімнатні двері використовуються для зонування приміщення, вони ховають від сторонніх очей внутрішнє оздоблення кімнат, протистоять поширенню запахів, виступають додатковою звукоізоляцією. У той же час хочемо зауважити, що купити недорогі двері хорошої якості для будь-якого інтер'єру можна за допомогою Інтернету.

Звичайно, кожна людина, встановлюючи двері, сподівається, що вони прослужать не один рік. Тому великою популярністю користуються двері з твердої деревини або фільончасті моделі. У деяких споживачів, може виникнути питання: "Яка деревина є твердою?". Так ось, до твердих порід відносяться: дуб, бук, червоне дерево, ясен, вільха, вишня і горіх. Якщо говорити про фільонок, то так називаються конструкції, полотна яких складаються з рами і щитків, виконаних з МДФ, фанери або масиву. Такий тип дверей може мати саме різне оформлення, а завдяки застосуванню жорстких матеріалів фільончасті двері славляться непоганим запасом міцності.

Якщо Вам сподобалася двері зі скляною вставкою, то варто придбати модель, в якій використовується загартоване скло. Зміцнене скло не розіб'ється, навіть якщо протяг з силою закриє двері. Як варіант можна придбати триплекс скло, яке майже неможливо розбити, та й при розбиванні майже немає осколків.

Якщо Вам потрібні міжкімнатні двері в санвузол або на кухню, то можна придбати виріб, виконаний з пластика. Даний матеріал має кілька плюсів. По-перше, він легко миється. По-друге, не боїться вологи. По-третє, такі двері виконуються в різних кольорах. Однак ці двері не відрізняються високою міцністю і чудовими звукоізоляційними властивостями.

Пустотілі двері вимагають дбайливої експлуатації, але вони дешеві, тому часто застосовуються в спальнях, ванних кімнатах. Звичайно, такі двері не можуть похвалитися чудовими теплоізоляційними властивостями.

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 1084 | Додав: radymo | Теги: міжкімнатні двері | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]