phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:09
Видалення макіяжу - 5 секретів

 

1. Пар

Щоб зняти багатошаровий макіяж, спочатку трохи потримай обличчя над гарячою водою - пар розм'якшить косметику, і її буде простіше видалити. Немає часу на такі церемонії? Очищай обличчя після того, як приймеш душ.

2. Теплий вологий рушник

Незважаючи на загальну звичку користуватися ватними дисками, шкіру ефективніше очищати за допомогою вологого махрового рушника. Нанеси на обличчя очищуючий засіб, а потім доклади такий компрес. Через кілька секунд залишиться тільки плавними рухами (без натиску!) видалити залишки макіяжу з поверхні шкіри.

3. Міцелярна вода

Неспроста її так люблять топ-моделі і візажисти. Міцелярна вода відрізняється тим, що очищає шкіру особливо дбайливо, підходить для зняття макіяжу з обличчя, очей і губ, при цьому сама не вимагає змивання.

4. Цукровий скраб

Для зняття денного (легкого) макіяжу підійде і домашній скраб, який дуже просто приготувати самостійно. Тобі знадобиться 50-60 грам темного тростинного цукру і 10 грам меду. Змішай мед і цукор в глиняній тарі, нанеси на шкіру обличчя м'якими масажними рухами і змий водою кімнатної температури.

5. 60 секунд

Багато засобів для зняття макіяжу працювали б краще, якби ти дала їм трохи більше часу. Це особливо стосується видалення водостійкої туші: щоб з нею розлучитися, потрібна як мінімум хвилина. Доклади до повік змочені засобом ватні диски (а не кульки, так як вони можуть залишити ворсинки), і терпляче вважай до 60. Після цього процес піде набагато легше.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1108 | Додав: adminA | Теги: видалення макіяжу - 5 секретів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]