phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:56
Види та особливості педикюру
Носіння незручного взуття сприяє зміні форми нігтів, утворенню тріщин та натоптишів. Але, непрофесійне видалення ороговілостей та мозолів можуть стати причинами занесення інфекції, тому багато жінок віддають перевагу салонному педикюру. Цей тип педикюру є комплексним доглядом, який за недовгий час дозволяє позбутися різних проблем ніг, зробити їх красивими і доглянутими. До речі, якщо ви також зараз шукаєте, де можна зробити професійний апаратний педикюр в Києві за помірними цінами, тоді ми радимо неодмінно зайти на інтернет-сторінку fastline.studio. Тут ви знайдете всю необхідну інформацію та можете записатися в салон Fast Line Studio в режимі онлайн.
апаратний педикюр

Отож, де зробити педикюр у Києві — ми з'ясували, а тепер давайте розглянемо детальніше три найпопулярніші його види:
  • * апаратний;
  • * класичний;
  • * європейський.

Апаратний педикюр

Апаратний педикюр іноді називають сухим. Це найбільш швидкий тип педикюру, який чудово підходить для регулярного догляду. Щоб розм'якшити шкіру, використовують спеціальну рідину або крем, які мають дезінфікуючі та дезодоруючі властивості.

Фахівці в салоні, для того щоб зробити такий педикюр, використовують спеціальну машинку, на яку надягають різні насадки, що виконують різноматні функції, включаючи:
  • * видалення мозолів;
  • * підняття кутикули;
  • * шліфування нігтів.
Проведення апаратного педикюру рекомендується дівчатам, які постійно носять підбори.

Класичний педикюр

Класичний педикюр також називають обрізним. Процедура даного типу педикюру передбачає розпарювання шкіри ступнів у ванночці з використання ефірних олій, а також лікувальних екстрактів рослин. Цей етап знімає втому та надає свіжості.
класичний педикюр
Під час класичного типу роблять дезінфікуючу ванну з соляним розчином. Потім видаляють натоптиші, ороговілість і мозолі. Після цього майстер надає нігтикам форму, обрізає кутикулу, а при необхідності - виправляє наявні дефекти, такі як наприклад врослий ніготь. Наприкінці традиційного педикюру ноги обробляють кремом або лосьйоном, роблять легкий масаж.

Європейський педикюр

Європейський педикюр інакше називають необрізним. Він схожий на класичний тип, що передбачає виконання таких же етапів. Але в ході європейського педикюру кутикула відсувається, а не видаляється. Ця процедура більш гігієнічна та підходить для літнього періоду.

Короткий висновок

Отож, ми розглянули детальні три найпопулярніші варіанти педикюру. Також в нашій сьогоднішній статті ми з'ясували, що салон Fast Line Studio — оптимальне рішення, якщо вам потрібен педикюр в Києві. Саме тому їхній сайт fastline.studio радимо неодмінно додати собі в закладки.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 304 | Додав: radymo | Теги: вид, педикюр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]