phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:59
Замінити таблетки від головного болю допоможуть ці продукти
білі гриби Перш ніж ковтати порцію знеболювальних і спазмолітиків, потрібно подивитися, що ми маємо з продуктів, які також чудово допоможуть від головного болю.

Кавун

Ці ягоди складаються з води на 92%, і кавуни допомагають уникнути зневоднення організму навіть в сильну спеку. Зневоднення стає частим фактором виникнення головного болю і у кожної третьої людини з мігренню – низька кількість води в організмі стає спусковим гачком до початку нападу.

Гриби

Іноді головний біль виникає в результаті проблеми всмоктування шлунком корисних речовин через підвищену кишкову проникність. Але допомогти шлунку можуть гриби, оскільки в них міститься багато рибофлавіну (вітаміну В2). Також його багато в кіноа і яйцях.

Імбир

Здатний знижувати запальні процеси, в тому числі в кровоносних судинах. Для полегшення головного болю приготуйте гарячий імбирний напій. Залийте три невеликих шматочків свіжого імбиру двома чашками води, доведіть все разом до кипіння і дайте настоятися. У готовий напій для смаку додайте шматочок лимона і мед.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 322 | Додав: radymo | Теги: продукт, голова, біль, заміна, таблетка, Гриби | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]