phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:42
Знімають запалення в організмі такі продукти і добавки

Названі продукти і добавки, які знімають запалення в організмі

Запалення – це реакція організму на роздратування, травму і інфекцію, кажуть лікарі. Вони розповіли про доступні добавки, які допоможуть вирішити цю проблему.

Часто лікарі призначають протизапальні препарати, щоб допомогти боротися з хронічним запаленням. Однак вони не є безпечними для всіх. Тривале застосування ліків може призвести до побічних ефектів і ускладнень.

Так першим в списку була відзначена натуральна добавка Омега-3. Жирні кислоти є одними з найпотужніших протизапальних засобів. Їх можна знайти в жирній рибі, такій як тріска.

Активний інгредієнт куркуми, куркумін, допомагає зменшити запалення і прискорити загоєння ран, кажуть фахівці. Крім того, лікарі відзначають позитивний вплив s-аденозилметіоніну – речовини, створеної природним шляхом в організмі, яка відіграє важливу роль в епігенетичній регуляції генів.

Дослідження показують, що цинк також є потужним протизапальним засобом. Вони показують, що він підтримує імунну систему і зменшує кілька маркерів запалення.

Крім того, із запаленнями практично миттєво справляються зелений чай, ладан, капсаїцин і рослина котячий кіготь.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 376 | Додав: adminA | Теги: запалення в організмі, продукти і добавки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]