phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:13
Гороскоп на 2 лютого для всіх знаків зодіаку. Частина І


ОВЕН

Взагалі, для багатьох сьогоднішній день сприятливий, і лише для народжених в середині знаку, удача, схоже, втратить інтерес, так що вам доведеться справлятися з непередбаченими обставинами самостійно.

ТІЛЕЦЬ

Думи і мрії Тельця в цей день будуть спрямовані в основному на сферу сім'ї, взаємостосунків. Не факт, що вони будуть радісними. Але песимізму теж не піддавайтеся. Особливо це стосується травневих Тельців.

Сьогодні вас може приємно здивувати телефонний дзвінок або звістка від давнього приятеля або родича. Не упускайте і гарної можливості оновити відносини з коханими і дітьми. Можливі привабливі і далекосяжні романтичні знайомства.


РАК

Сьогодні у вашій голові буде присутнє безтурботність, та почуття урівноважитися. Подальші плани, мрії, завзяття в основному зосереджені на сімейних цінностях, бажанні створити комфорт, як в побутовому плані, так і в душевному.


ЛЕВ

Конфлікт - це те, чого варто уникати Леву в цей день. Можливо, він буде дрібним, проте наслідки величезні. А в майбутньому ви будете обтяжені почуттям провини. Навіщо шкодувати про те, що трапилося, якщо можна це просто не вчиняти.


ДІВА

В цей вихідний ваші рідні мають право очікувати від вас підвищених знаків уваги - ви не розчаруєте їх своєю байдужістю, критикою або причіпками.

Гороскоп на 2 лютого для всіх знаків зодіаку. Частина ІІ

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1595 | Додав: adminA | Теги: гороскоп на 2 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]