phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:42
Любовний гороскоп на 2013 рік для всіх знаків Зодіаку. Частина 1



ОВЕН

Любов для вас в 2013 році - не приємна розвага і проведення часу, а справжній стрес. Про це говорить транзит Урана по вашому Сонцю. Крім того, вісь затемнень, що проходить по знаках Телець - Скорпіон нервує Овнів, погрожуючи їм втратами в особистому, викликаючи ревнощі. Березень і квітень 2013 стануть найбільш значущими в любовному житті Овнів. На них може буквально "зійти затемнення", оскільки в цей період транзитні Венера і Марс будуть в з'єднанні в знаку Овна і на них буде впливати наближення затемнення в знаку Тельця. Все це викличе в Овнах такий сплеск темпераменту, ревнощів і інстинктів, що весь наступний рік станете згадувати цей період хто зі сміхом, хто із здриганням. Буквально будете не схожі самі на себе і в пориві пристрасті можете наламати чимало дров. Липень і жовтень - найбільш спокійні і гармонійні місяці для любовного життя, стосунки обіцяють бути стабільними та гармонійними.


ТЕЛЕЦЬ

Тельців безпосередньо торкнеться весняне любовне загострення 2013 року. Тільки з однією поправкою - можете стати об'єктом чиїхось гарячих почуттів. Вже в березні-квітні ви будете відчувати на собі чиїсь вельми зацікавлені погляди, а до середини квітня шанувальник або шанувальники від поглядів перейдуть до дій. Тельці не дуже рішучі у подібних питаннях, тому на прийняття рішення у них може піти багато часу, і коли ви будете готові сказати "Так", ваш шанувальник зникне або, зневірившись, залишить спроби привернути вашу увагу. Однак не поспішайте з висновками - 2013 рік може принести вам не тільки швидкоплинне захоплення, а й справжню любов, в перспективі - шлюб. У другій половині липня буде відмінний період для романтичного спілкування, щоб дізнатися один одного ближче. А ось у вересні значущих рішень краще не приймати. І не поспішати знайомитися з родичами коханого - можливо взаємне неприйняття. У жовтні чекайте сплеску активності від коханого, різних ініціатив і пропозицій. З другої половини грудня починається період ретро-Венери, потрібно зробити паузу у відносинах.



Любовний гороскоп на 2013 рік для всіх знаків Зодіаку. Частина 2


БЛИЗНЮКИ


2013 може здатися складним для тих Близнюків, хто регулярно плутає дружбу з любов'ю. Ось і весна 2013 принесе подібний сюрприз. Якщо ваше серце давно і міцно зайнято, вам буде простіше пережити це випробування. Ви сприйміть психологічно-романтичні гри приятеля, як флірт, не більше. Якщо ж ви перебуваєте в пошуках пари, то в квітні 2013 року вас чекають хвилювання, переживання, сумніви у власній привабливості. Знайомий, який начебто фліртує з вами може раптом почати пускатися в одкровення з приводу своїх почуттів до іншої. Загалом, не варто приймати ці весняні ігри серйозно. У любові Близнюкам варто не довірятися сліпо першому пориву, а намагатися аналізувати те, що відбувається. Швидше за все, 2013 рік не принесе нових серйозних стосунків, але в залишку року у вас можуть з'явитися нові друзі - близькі й віддані. Кінець липня - початок серпня може дати короткочасне зближення з людиною, яка вам подобається, але не надовго. У вересні остерігайтеся зайвих розмов на любовну тему, про ваших почуттях і емоціях можуть піти плітки.



РАК

2013 може принести виконання заповітного бажання і якщо це бажання - любов, то воно теж виповниться! Швидше за все, це відбудеться в другій половині року, однак перші дзвіночки почуєте навесні, у квітні. Відносини і симпатії можуть бути пов'язані з роботою. У весняний період можете бути мимоволі втягнуті в чужі особисті драми, але вже тоді, швидше за все, зверніть увагу на нову людину у вашому оточенні. Спілкування можливе буде якось пов'язано з роботою, але вже до середини квітня відносини можна порівнювати з ніжною дружбою, а пізніше досить імовірний і роман. Влітку ваш вплив на кохану людину посилиться, ви будете дуже привабливі для багатьох, може з'явитися вибір. Відчуєте ревнощі, обмеження улюбленим вашої свободи, особливо, на початку осені. Однак, вже в листопаді-грудні відносини стануть більш гармонійними. У Раків в цьому році дуже висока фертильність, так що це привід замислитися всім, хто поки не планував дитини і привід порадіти для тих, хто з нетерпінням чекає малюка.



ЛЕВ

Зараз настає складний період для тих Львів, хто перебуває у шлюбі або стабільних, цивільних відносинах. Кохану людину можуть захопити інші почуття і відносини, або чоловік дізнається про ваші гріхи перед ним. Можливий серйозний конфлікт інтересів з партнером, або можете раптово зрозуміти, що людина, яка так довго знаходиться поруч з вами, зовсім чужа. У будь-якому випадку, в квітні-травні, вересні та листопаді 2013 чекайте якихось складнощів у існуючих любовних або сімейних стосунках. Зазвичай, такі періоди припадають на роки криз у шлюбі. У 2013 році Леви навряд чи зустрінуть нову любов, скоріше, може бути тимчасове захоплення, якщо це і станеться. Основний урок цього року - вчитися будувати стосунки з існуючим партнером, долати складнощі, бути вище побутових і міжособистісних проблем.



Любовний гороскоп на 2013 рік для всіх знаків Зодіаку. Частина 2


Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 3771 | Додав: radymo | Теги: любовний гороскоп 2013 | Рейтинг: 3.3/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]