phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:41
Любовний гороскоп на 2013 рік для всіх знаків Зодіаку. Частина 2



ДІВА


Для Дів почнеться період нових знайомств і зустрічей. Причому весь 2013 ви будете ставитися до цього спілкування досить легко і прохолодно, не підпускаючи людей до себе близько. Однак більшість нових знайомих можуть почати відчувати по відношенню до вас досить серйозні наміри. Вільним Дівам варто звернути увагу на чоловіків старшого віку - такий знайомий чи приятель може потім надати неоціненну допомогу в питаннях роботи, навчити чомусь корисному. У квітні чиясь нав'язлива увага може викликати у вас справжній стрес і паніку, але до травня досягнете розуміння. Серпень стане місяцем гармонії і романтики, добре провести відпустку разом. Вільних Дів чекають романтичні зустрічі в поїздках. Але кінець вересня і жовтня не підходять для розвитку відносин і романів. Вас будуть оточувати плітки і чутки, занадто великий інтерес виникне у всіх до вашої персони. Будьте уважні, тому що в листопаді ваше необережне поводження може завдати шкоди репутації.


ТЕРЕЗИ

Любовні бурі 2013 обійдуть представників цього знаку стороною. І слава Богу, так як сімейні Терези будуть зайняті будівництвом відносин і створення неповторної атмосфери вдома, а вільні - більше затурбуються проблемами фінансово-матеріального характеру. Але буде і на вашій вулиці свято - в першій половині 2013 року навесні вас може накрити з головою хвиля почуттів. Об'єкт бажань буде гарний з усіх боків - і мужній, і активний, і красивий, і успішний. Не дивно, що втратите голову. Однак можете сприймати реальність через рожеві окуляри і думати про те, що вам відповідають взаємністю, коли до вас просто проявили важливий інтерес. Друга половина року може пройти спокійно, без змін. Терези, як і слід кардинальному знаку, швидко забувають любовні поразки.

Любовний гороскоп на 2013 рік для всіх знаків Зодіаку. Частина 1


СКОРПІОН

У Скорпіонів є всі шанси зустріти Любов всього життя в цьому році. Причому це стосується як вільних представників цього знака, так і сімейних. Перші сигнали зможете почути вже наприкінці 2012 року, але справжнє буйство почуттів настане в березні 2013. Це дуже позитивний місяць для Скорпіонів, вони зможуть переконатися в глибині своїх почуттів. У вас буде найсвітліший, початковий період залицянь. У квітні можуть виникнути випробування - ревнощі, нерозуміння, невпевненість у собі і партнерові. Але до травня ситуація стане гранично ясною, і ви приймете остаточне рішення - бути разом або розлучитися назавжди. Літній період, особливо серпень, хороший для знайомства з батьками, родичами. Жовтень знову може принести проблеми - боротьба за лідерство у відносинах, хто буде ведучим, а хто - веденим. Тому листопад так само як і травень буде складним, вирішальним періодом для відносин.



СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям потрібен заслужений відпочинок від того нервування і сум'яття в почуттях, з якими вони зіткнулися в 2012 році. Багато представників цього знаку знайшли тоді любов, розлучилися з колишніми партнерами і зараз потребують перепочинку. Однак у першій половині 2013 року бажаного спокою в почуттях не отримаєте. Ви можете відчувати незадоволеність своїм становищем у стосунках. Ймовірно, в чомусь (морально, матеріально або духовно) будете дуже залежні від вашого партнера і вразливі. Все це може призвести до того, що у весняний період, особливо в квітні, Стрільці захочуть "труснути старовиною" і показати, що можуть знайти ще когось. Втім, цей порив досить швидко згасне і вже до літа все повернеться на круги своя. Втім, не зовсім - ваш статус в очах коханого зміниться і стане більш високим і шанованим.


КОЗЕРІГ

Багато Козерогів можуть зустріти в 2013 році любов і батька майбутніх дітей. Це важливе питання, тому що саме вагітність або народження дитини може підштовхнути вашого коханого до більш серйозних відносин з вами. Знайомство може відбутися в березні, в поїздці або в гостях. До травня відносини стануть дуже близькими, саме в цей період висока ймовірність вагітності. Чим менш формально будете ставитися до вашого статусу, тим буде краще для відносин у цілому. Деякі Козероги можуть навіть відповісти відмовою на пропозицію руки і серця з боку коханого. Тим не менш, вірогідність шлюбу у вас дуже висока, особливо, влітку. І краще не тягнути з цим до осені, так як в жовтні-листопаді можливі складнощі у відносинах, викликані притиранням характерів чи ревнощами, або природними складнощами, що виникають в парі, коли відбувається народження дитини.


ВОДОЛІЙ

Багато Водоліїв можуть зіткнутися зі складнощами в сімейних відносинах в 2013 році. Вони можуть бути викликані різними поглядами на виховання дітей, різними моделями цінностей, які виявляться у вас і у вашого партнера, а також впливом на стосунки з боку чиїхось батьків. Тому сімейним Водоліям буде не до романів і захоплень на стороні, їм би розібратися з існуючими відносинами. Вільні Водолії можуть бути занадто сильно стурбовані питаннями кар'єри та майна, щоб дивитися по сторонах. Однак у першій половині року захоплення можливі навесні - в березні-квітні. Однак на зміну першому інтересу може прийти розчарування в партнерові, невпевненість в ньому і бажання перервати відносини. Другу половину року Водолії можуть цілком присвятити роботі та фінансам, не відволікаючись на дрібниці та захоплення.



РИБИ

Риби, самі того не бажаючи, можуть привернути увагу досить могутньої персони. Хтось із керівництва чи начальства, швидше за все, захоче увійти в коло ваших друзів. І поки будете в березні дивуватися, навіщо ви знадобилися цій людині, вас можуть вельми щедро привітати з усіма березневими святами, включаючи і ваш день народження. Квітень і травень принесе зустрічі і розставання, спілкування може бути порушено, від чого ваш новий друг може страждати. Але з липня вас чекає досить стабільний період у відносинах, які несподівано можуть стати серйознішими, ніж ви думали, оскільки у Риб вельми висока ймовірність завагітніти. Претендувати на шлюб ви не будете, проте відносини стануть практично сімейними, ви багато отримаєте від цього спілкування - зв'язки, та зростання кар'єри, поїздки, і навчання. Так що другу половину 2013 року Риби зустрінуть куди більш задоволеними своєю долею, ніж на початку року.


Любовний гороскоп на 2013 рік для всіх знаків Зодіаку. Частина 1


Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 3808 | Додав: radymo | Теги: любовний гороскоп 2013 | Рейтинг: 2.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]