phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:07
Найкорисніша страва з ревеню: рецепт
ревінь Вживання ревеню пов'язане з такими оздоровчими ефектами, які роблять його одним із найкорисніших продуктів у раціоні, стверджує турецький медик Джанан Каратай.

У своєму інтерв'ю професор Каратай розповіла, чому рекомендує їсти ревінь та готувати страви з його використанням. За словами медика, цей рослинний продукт насичений багатьма вітамінами, зокрема антиоксидантами (наприклад, містять вітаміни А, В1, В2, С, Е, К), унаслідок чого покращує захист організму від запалення, сприяє зміцненню імунної системи.

Також, будучи багатим джерелом вітамінів, ревінь допомагає організму краще переносити навантаження та стрес, не піддаватися перевтомі, падінню енергії.

Джанан Каратай додала, що напої на основі ревеню є корисними для профілактики високого артеріального тиску. Також овоч допомагає зі зниженням рівня цукру в крові, позитивно впливає на роботу травлення, перешкоджає виникненню закрепів.

Медик поділилася рецептом страви з ревеню, яку назвала найкориснішою у світі.

"Наріжте цибулю і обсмажте її в невеликій кількості олії. Наріжте чотири-п'ять стебел ревеню, додайте його до цибулі, посоліть, помішуйте. Не чекаючи, коли ревінь сильно засмажиться, вбийте яйця і потримайте ще трохи на вогні", - порадила фахівець.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 276 | Додав: radymo | Теги: ревінь, Рецепт, страва, користь | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]