phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:21
З онкологією бореться полуниця

Доведено: полуниця бореться з онкологією
Одна з перших весняних ягід - це полуниця. Крім того, що вона володіє прекрасними смаковими якостями і красива на вигляд, полуниця надзвичайно корисна - її вживання бореться з появою і розвитком бича сучасного людства - онкологією.

Згідно з результатами спільних досліджень фахівців з Іспанії та Італії, ягоди полуниці мають лікувальні властивості - захищають від раку і старіння. У ході досліджень його учасники протягом чотирнадцяти днів їли по півкіло полуниці кожен день.

Як виявилося, що ягодами самої звичної для нас літньої (не зимової!) полуниці максимально підвищується рівень антиоксидантів в нашій крові. Ними ведеться боротьба з окисними процесами, а значить, знижуються ризики появи і розвитку онкології. Також ягоди полуниці борються з хворобами серцево-судинної системи. Полуницею продовжується період існування червоних кров'яних клітин.

Як доводять вчені з Каліфорнії, за допомогою фізетину - потужного антиоксиданту в полуниці, запобігаються дегенеративні процеси в клітинах мозку, поліпшується пам'ять і стимулюється розумова діяльність. Що стосується суниці, то її здатність підвищувати рівень дофаміну в мозку теж пов'язана з поліпшенням пам'яті та уваги.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1365 | Додав: adminA | Теги: полуниця бореться з онкологією | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]