phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:42
Активоване вугілля: головні властивості
Активоване вугілля може бути ефективним способом лікування багатьох хвороб та станів.

Активоване вугілля має всмоктуючі властивості, і використовується при певних видах отруєнь. При харчовому отруєнні пийте по кілька столових ложок розчиненого у питній воді порошку активованого вугілля кожні 10 хвилин. Також цей засіб ефективно допомагає від похмілля, виводить алкоголь із організму.

Головні властивості активованого вугілля:

Печія

Кислотний рефлюкс викликає нестерпне печіння. Щоб полегшити це відчуття, випийте ложку порошку активованого вугілля, змішаного зі склянкою води.

Діарея

Є відомості, що активоване вугілля можна використовуватиме лікування діареї. У цьому випадку приймайте столову ложку порошку активованого вугілля, змішаного у склянці води, до шести разів на день.

Роздратований кишечник

Хронічне запалення шлунково-кишкового тракту, а саме хвороба Крона та виразковий коліт, зазвичай викликають стійку діарею, біль у животі та кров’янистий стілець. Щоб полегшити симптоми, приймайте одну чайну ложку активованого вугілля, змішаного з водою з кожним прийомом їжі.

Абсцес зуба

Гнійна кишеня, яка утворюється довкола інфікованого зуба. Змішайте активоване вугілля та воду, щоб вийшла паста, загорніть суміш у марлю. Прикладіть її до інфікованого зуба, щоб зняти набряк та біль.

Високий рівень "поганого" холестерину

Високий рівень холестерину може накопичуватися у стінках артерій та підвищувати ризик інсульту та серцевого нападу. Щоб підтримувати здоровий рівень холестерину, щодня приймайте чайну ложку порошку активованого вугілля, змішаного з водою.

Ниркова недостатність

Активоване вугілля підтримує здорову функцію нирок, відфільтровуючи неперетравлені токсини та ліки. Для оптимального ефекту приймайте активоване вугілля на тлі дієти з низьким вмістом білка.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 174 | Додав: radymo | Теги: користь, вугілля, активоване | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]