phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:37
Алкоголізм: форми і прояви

Алкоголізм: форми і прояви

Проблема споживання спиртних напоїв

алкоголізм лікування За статистикою, в нашій країні щорічно близько ста тисяч осіб, які страждають на алкоголізм, стають на облік. Варто зауважити також, що існує незліченна кількість людей, які продовжують пити і не бачать сенсу вдаватися до таких послуг, як лікування алкоголізму. Україна займає лідируючі позиції в списку з сорока європейських країн, в яких процвітає підлітковий алкоголізм. Проблема залежності від спиртних напоїв досить масштабна і вимагає особливої уваги. Тому радимо звернути увагу на сайт http://nc-new-life.com.ua, який є онлайн-представництвом наркологічного центру "Нове життя". Адже тут працюють висококваліфіковані фахівці, які точно знають як допомогти хворому перемогти алкоголізм та повернутися до нормального життя.

Існує кілька форм і стадій залежностей, кожна з яких має свої чіткі визначення

Форма "y-алкоголізму" визначається як чергування періодів тверезості і пияцтва. Як правило, вихід із запою характеризується наявністю похмільного синдрому, якому властиві:
  • - занепад сил;
  • - поганий фізичний стан;
  • - низький моральний стан.

Перебуваючи в такому стані, людина обіцяє собі ніколи більше не брати в руки чарку. Після закінченню деякого часу без спиртних напоїв, настрій людини змінюється - з'являється тривога, роздратування і психічне напруження. У міру зростання цієї напруги, у людини знову з'являється ідея про те, що варто викликати стан розслаблення, скориставшись дозою спиртного. І ситуація з запоєм повторюється.

Форми залежності, що вимагають уваги

Наступна форма алкоголізму, яка вимагає вдатися до такої послуги, як кодування від алкоголізму, полягає в тому, що людині потрібно випити щодня - без перерв на свята і вихідні, певну дозу спиртного. При цьому людина зазвичай не напивається, тому присутня ілюзія того, що він може контролювати ситуацію зі споживанням спиртних напоїв. Певною формою залежності також є ситуація, яка спонукає людину братися за чарку при кожному прояві найменших проблем в житті.

Потребують уваги з боку фахівців і запої, які чергуються з тривалими періодами тверезості. Людина може не приймати ні грама спиртного протягом року, а потім, без видимих на те причин, піти в запій.

Слід зазначити, що у деяких хворих може спостерігатися "гібридна" форма захворювання - яка поєднує в собі кілька перерахованих вище форм. Чим раніше ви зважитеся на кодування від алкоголізму чи на його лікування, тим простіше вам буде позбутися від проблеми, що тягне вас на дно.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1112 | Додав: radymo | Теги: Алкоголізм, лікування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]