phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:44
Астропрогноз на період з 1 по 7 липня

Сонце знаходиться в знаку Рак: дні народження відзначають найкращі сім'янини на світі, люди, які дуже дорожать сімейними цінностями, своїми коренями, і все життя намагаються створити гідні умови для спадкоємців. Місяць спадний.

Місяць убуває, і, значить, зараз доцільно завершувати все розпочате на зростаючому Місяці. Меркурій (планета контактів, зв'язків, поїздок), знаходиться в ретроградному положенні, що теж вказує на небажаний початок нових справ і проектів.

Нам належить тиждень статичного Сатурна, що не дуже гармонійно в плані внутрішньої рівноваги і спокою. Сатурн - планета карми, порядку, дисципліни і відповідальності. Два рази на рік вона завмирає, а потім йде в зворотному напрямку: саме в цей час дія планети найбільш сильна. Найкраще в період статичного Сатурна віддавати борги - матеріальні та моральні, чесно виконувати свої зобов'язання і точно не брати нічого в кредит.

Сонце на цьому тижні не гармонійно відразу до двох вищих планет - Плутона і Урану: точний аспект з Плутоном буде в понеділок, а з Ураном - у четвер. Увесь тиждень пройде під впливом дії цих аспектів, які змусять вас тим чи іншим способом заплатити за рахунками або виконати те, що ви давно обіцяли. А, якщо не зробите це добровільно, аспект "програється” таким чином, що життя і обставини складуться не на вашу користь, і ви просто будете змушені виконати те, від чого біжите, додатково заплативши за свою недисциплінованість. На цьому тижні краще відповідати своїй посаді і обіцянкам, не розслаблятися, бути коректними, серйозними і ефективними в плані роботи. Сатурн не любить жартувати: він прихильний лише до тих, хто своєчасно і якісно виконує свої зобов'язання.

У понеділок Місяць у Овні, а Венера Негармонійні до Сатурна: можна відчути гостру нестачу грошей, почуття потреби в додатковому доході, або опинитися в ситуації, що вимагає ненавмисних витрат. Для любовних відносин цей тиждень мало пристосований, тому головне завдання - не наламати дров і, тим більше, не з'ясовувати стосунки. Ви можете випробувати якусь холодність і бажання віддалитися від партнера, зробити паузу і зайнятися більш нагальними і необхідними справами. На подібних аспектах вам буде легше відмовити собі в задоволенні спілкування з коханою людиною: почуття обов'язку переважить емоційну потребу.

З усього тижня можна виділити понеділок і четвер як самі напружені дні.

У вівторок і середу Місяць буде в Тельці, і напруга трохи спаде.

У четвер Місяць перейде в Близнюки: рух, спорт, контакти допоможуть розрядити властиву цьому дню напруженість.

З п'ятниці очікується поступове емоційне напруження.

У суботу та неділю - старий Місяць, а в наступний понеділок буде новий місяць. Але емоційна нестабільність напередодні нового Місяця проявиться вже в суботу, а це означає, що з п'ятниці по неділю ви можете відчути знижену життєздатність, млявість і відсутність сил.

Підводячи підсумок, скажемо що тільки ті люди, які люблять працю, а також відповідально ставляться до життя і своєї мети, залишаться на цьому тижні на плаву.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1480 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]