phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:23
Ці фрукти допоможуть схуднути: поради
кавун Щоб схуднути, необов’язково займатись важкими фізичними навантаженнями. Насправді, є багато продуктів, вживаючи які, не набирають вагу, а навпаки — худнуть. Серед них деякі фрукти, про які ми розповімо в цій статті.

Деякі переконані, що через велику кількість цукру у фруктах, вони набирають вагу. Однак, це не так. Є такі фрукти, які навпаки допомагають у схудненні та боротьбі із зайвою вагою. Вживаючи свіжі фрукти, ми йдемо в обхід термічної обробки, тому організм отримує всі необхідні корисні речовини в повному обсязі. Також фрукти виступають хорошими каталізаторами процесу розщеплення жирових відкладень та сприяють профілактиці целюліту.

Кавун

Кавун добре освіжає, допомагає боротися із зайвою вагою та виводити токсини. Незважаючи на те, що кавун досить солодкий, він має низьку енергетичну густину. Його можна вживати у великій кількості, не побоюючись надлишку калорій. До складу кавуна входить особлива амінокислота, яка допомагає окислювати жири та глюкозу, що накопичилися в організмі.

Яблука

До складу яблук входять пектин і клітковина, які беруть участь у детоксикації організму, також яблука є діуретиком. Розчинна клітковина цього фрукту допомагає розщепити та вивести з організму жир, який потрапляє до нього разом із їжею. Також у яблуках є деякі амінокислоти, які допомагають травленню загалом. Крім того, з’ївши одне яблуко, ви відчуватимете насичення, яке не дасть переїсти.

Лимони

Лимон також має здатність спалювати жир. Завдяки лимонному соку жири розщеплюються та виводяться з організму набагато легше. Крім того, лимон допомагає покращити кровообіг, активізувати відтік лімфи та бореться із целюлітом. Для максимального результату, вживайте лимон щоранку натщесерце або робіть настій теплої води з часточкою лимона, або лимонним соком. Така процедура здатна покращити термогенез, завдяки якому полегшується спалювання калорій.

Грейпфрут

Цей цитрусовий фрукт допомагає очистити організм, зменшити вагу, покращує роботу нирок та знижує артеріальний тиск. Крім того, грейпфрут добре чистить печінку, яка відповідає за переробку жирів. Якщо ви хочете схуднути, то грейпфрут краще вживати на сніданок або перед полуденком. Також корисно випивати 2−3 рази на тиждень склянку соку з грейпфрута.

Полуниця

Ця ягода містить мінімум калорій, але швидко наповнює відчуттям насичення. Завдяки тому, що полуниця здатна пришвидшувати метаболізм, жир активно спалюється. До її складу входить багато клітковини та води, тому полуниця здатна покращувати травлення. Крім того, полуниця багата на калій, кальцій і магній, які необхідні для врегулювання артеріального тиску.

Ківі

Ківі багатий на вітамін С, тому також здатний боротися із зайвою вагою. Також у цього фрукта багато цинку, кальцію, магнію та калію, які запускають в організмі процес перетворення жиру на енергію, сприяють підтримці м’язового тонусу та спалюють непотрібні жирові відкладення.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 246 | Додав: radymo | Теги: користь, Фрукт, кавун | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]