phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:57
Діабет 2 типу - чотири ознаки, на які часто не звертають увагу
На початковій стадії цукрового діабету 2 типу можуть виникати ознаки, на які часто не звертають належної уваги.

Медичними фахівцями було названо ознаки діабету 2 типу, які часто залишаються поза увагою, про це інформує видання My Health Reads.

Ознака перша: зниження гостроти зору. Багато хто пояснює проблеми із зором віковими змінами, але його погіршення, втрата чіткості видимої картинки в очах може свідчити про діабет 2 типу.

Ознака друга: змінився колір шкіри. Ще одна ознака захворювання, на яку часто не звертають уваги, – це ділянки темної шкіри в місцях її складок. Така зміна в стані тіла може говорити про розвиток інсулінорезистентності та хронічно високий рівень цукру в крові.

Ознака третя: сухість у роті. Підвищена концентрація глюкози в крові може сприяти появі такої сухості, але мало хто пов’язує її з діабетом. Влітку сухість в роті та спрага сприймаються як природні явища працюючого організму.

Ознака четверта: підвищений апетит. При діабеті 2 типу порушується процес залучення глюкози клітинами для вироблення енергії. Вони не отримують її достатньої кількості і надсилають у головний мозок нейросигнали голоду. Виникає апетит, який важко контролювати: людина їсть і не відчуває адекватного насичення.
 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 349 | Додав: adminA | Теги: чотири ознаки, на які часто не звертають увагу, діабет 2 типу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]