phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:34
Для зміцнення імунітету влітку - кращий фрукт

Кращий фрукт для зміцнення імунітету влітку

Цим літом питання зміцнення імунітету особливо актуальне для багатьох людей у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Ківі відмінно справляється із завданням зміцнення імунної системи.

Зміцнює імунітет. В одному ківі вагою 100 г міститься 154% необхідної добової дози вітаміну С, що майже в два рази більше, ніж у лимона або апельсина. Вітамін С — потужний антиоксидант, що рятує від вільних радикалів, які викликають запальні процеси та рак, він також зміцнює імунітет всього організму.

Допомагає при травленні. Ківі містить фермент під назвою актинідін, здатний розчиняти білки, він дуже схожий на папаїн з папаї. Більш того, ківі сприяє засвоєнню білків в організмі, що йде на користь пацієнтам з синдромом роздратованого кишечника.

Забезпечує свіжість шкіри. Вітаміни С і Е в ківі чудово підходять для шкіри, оскільки є антиоксидантами, які перешкоджають процесам деградації. Візьміть кілька часточок фрукта і нанесіть на шкіру для отримання найкращих результатів.

Знижує ризик проблем із серцем. Ківі насичене великою кількістю дієтичних волокон, допомагає запобігати хворобам і зберігати достатню швидкість метаболізму.

Вчені Університету Лідса довели, що вживання багатої на клітковину їжі знижує ризик серцево-судинних хвороб і захворювань коронарних артерій.

Крім того, вчені стверджують, що такі продукти забезпечують ситість на більш тривалий період часу і контролюють метаболічні маркери.

Занурення в сон. Якщо у вас виникли проблеми зі сном, налягайте на ківі. Медичний університет Тайбея припустив, що фрукт містить дуже багато корисних для занурення в сон компонентів, а серед них антиоксиданти та серотонін. Два ківі за годину до відходу в ліжко позитивно впливають на появу почуття сонливості.

Корисно для вагітних. Ківі має медичні властивості — це прекрасне джерело фолатів, які корисні для майбутніх мам, оскільки сприяють розвитку плода. Крім того, ківі потрібен зростаючим дітям, пише The Health Site

 

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 353 | Додав: adminA | Теги: зміцнення імунітету влітку, Фрукт | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]