phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:14
"Гарантійний термін" служби хребта медики назвали
Уникнути проблем допоможе контроль за навантаженням на хребет.

Наш хребет розрахований на певний термін, після якого з ним починаються проблеми. Спина може почати хворіти після 35 років. Щоб продовжити «гарантійний термін» служби хребта, потрібно контролювати навантаження на нього протягом робочого дня. Про це розповів мануальний терапевт Андрій Кабичкін.

"Гарантійний термін" наших сухожиль, хрящів, суглобів і хребта - це 35-45 років. У різних людей термін відрізняється. Після цього "гарантійного періоду" у людей починаються проблеми з хребтом і суглобами. Це фізіологія у людини така. У неї починається зниження кровообігу, з'являються порушення обмінних процесів і плюс всякі інтоксикації накопичуються", - пояснив Кабичкін.

Лікар додав, що уникнути проблем допоможе контроль за навантаженням на хребет під час роботи. За його словами, потрібно частіше міняти позу, робити перерви і вправи. Кабичкін зазначив, що коли людина довго сидить, то статичне навантаження на хребет не завжди оптимальне. Це викликає спазм м'язів, а зняти його можна рухом.

 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 333 | Додав: adminA | Теги: медики, «гарантійний термін» служби хребта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]