phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:55
Гороскоп на 23 грудня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Поменше зациклюйтеся на минулих невдачах. Перестаньте роздумувати, хто правий, а хто винен, хто переміг, а хто програв. Це не змагання, а життя, і цілком можна влаштувати так, щоб усі були задоволені.


ТІЛЕЦЬ

Відповідний день для зустрічей або коротких поїздок, оскільки нові враження допоможуть вам розвіятися і отримати заряд бадьорості і гарного настрою. При цьому не виключено, що вас очікують несподівані знайомства, які допоможуть змінити життя на краще.


БЛИЗНЮКИ

Ваша чарівність зробить вас центром уваги в будь-якій компанії. Однак якщо сьогодні не станете займатися самолюбуванням, а постараєтеся налагодити нові зв'язки, то вони можуть виявитися досить багатообіцяючими.


РАК

Досить корисним буде сьогодні виявити підвищену увагу до здоров'я: заняття спортом, прогулянка або комплекс вітамінів стануть не тільки прекрасною профілактикою захворювань, але і значно поліпшать зовнішній вигляд. Що стосується контактів, то тут все залежить від того, який настрій викликає у вас та чи інша людина.


ЛЕВ

Спілкування з людьми принесе більшості Львів масу хорошого, і навіть якщо ви перебували в поганому настрої, то від нього не залишиться й сліду. Сприятливі також фізичні навантаження. Вправи і заняття спортом допоможуть виплеснути зайву напругу.


ДІВА

Зараз зможете проявити себе як дуже далекоглядний і мудрий політик, тому приділіть час плануванню справ на майбутнє, і подбайте про те, щоб оточуючі погодилися з вашими планами, а для цього враховуйте і їхні інтереси


ТЕРЕЗИ


Інтуїція підкаже, як слід вчинити в тій чи іншій ситуації, і якщо при цьому ви зможете думати не тільки про себе, але і про інших, то день складеться як не можна вдало
та цікаво.

СКОРПІОН

Зробіть все можливе, щоб зміцнити або налагодити відносини всередині сім'ї. Помиріться з тим, кого скривдили, і перш ніж відкрити рот, запитайте себе, які ж ніжні слова ви хочете сказати в цей момент, і тільки після цього говоріть.


СТРІЛЕЦЬ

Можливо, сьогодні з'являться нові партнерські пропозиції, які будуть дуже вигідними і перспективними. Однак має пройти час, перш ніж ви їх приймете, вам необхідно все ретельно обговорити, обдумати і зважити.


КОЗЕРІГ

Рідні можуть випробовувати терпіння тих, хто народився після 11 січня, але ви повинні щосили намагатися порозумітися з ними. Можете уникнути сварки, якщо захистите себе від контактів, або поставитеся до ситуації з гумором. Щоправда, зробити це треба так, щоб не образити когось.


ВОДОЛІЙ

Незважаючи на велику кількість незавершених справ, сьогодні варто відкласти їх убік і дозволити собі відпочити. Особливо корисними будуть прогулянки на природі і можливість подихати свіжим повітрям.


РИБИ

На душі сьогодні буде світло і радісно, ​​а гармонія, ідилія і згоду з близькими додадуть нові фарби в особисті відносини. Такими ж приємними виявляться нові романтичні знайомства і випадкові зустрічі зі старими приятелями.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1667 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 23 грудня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]