phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:39
Як прискорити обмін речовин - 5 ефективних способів

5 ефективних способів прискорити обмін речовин

Переконайте своє тіло спалювати калорії більш ефективно, не вимагаючи щоденних фізичних навантажень. Просто маючи можливість природним чином прискорити обмін речовин.

Обмін речовин

Отже, дізнайтеся, як прискорити обмін речовин

Можливо, додавши інгредієнт в свій щоденний раціон, ви зможете прискорити обмін речовин протягом короткого часу. І це доведено наукою. Подивіться, як це зробити:

1. Пийте воду перед їжею

Дві склянки води перед кожним прийомом їжі допомагають втратити в середньому 8 кг на дієті протягом трьох місяців. До того ж згідно з дослідженням, хороша гідратація протягом дня також допомагає прискорити обмін речовин.

Людині вагою 68 кг, слід випивати 2,2 літра води в день.

2. Споживати більше сироваткового білка

Багато дієтологів кажуть, що білок допомагає збільшити спалювання калорій. До того ж він використовує жир, він допомагає організму підтримувати струнку форму в масі тіла.

Всі види протеїну прискорюють обмін речовин, надаючи термогенний ефект. Тобто допомагають організму виробляти більше тепла і, отже, спалювати більше калорій. Сироватковий білок, ймовірно, більш ефективний, ніж отриманий з м’яса.

3. Вибирайте натуральні овочі і фрукти

У супермаркеті пройдіть через прохід органічних продуктів. Пестициди, зазвичай зустрічаються у виробництві фруктів і овочів, називаються «огрядними», відповідальні за уповільнення метаболізму і призводять до того, що деякі люди набирають вагу.

Однією з найбільш важливих причин стійкості до втрати ваги є токсичність. “Купуйте екологічно чисті продукти, коли це можливо, і вибирайте найчистіші шматки м’яса вищої якості”.

4. Один укус за раз

Незважаючи на те, що немає прямого зв’язку з метаболізмом, занадто швидке харчування збільшує ймовірність переїдання. До того ж навіть серед жінок, які не дотримуються дієти, зниження стресу може запобігти збільшенню ваги і прискорити обмін речовин.

Гормону холецистокиніну потрібно близько 20 хвилин, щоб стимулювати мозок перестати їсти. Таким чином, прийом їжі в поспіху підвищує рівень інсуліну, гормону, пов’язаного з накопиченням жиру.

5. Зменьшіть час користування такими пристроями, як телефон

Вплив синього світла, що випускається комп’ютерами, смартфонами і планшетами безпосередньо до і після обіду, посилює відчуття голоду і впливає на метаболізм.

Мало того, інші дослідження показують, що уникання відволікаючих факторів під час їжі допомагає зменшити споживання їжі, що сприяє прискоренню обміну речовин.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 456 | Додав: adminA | Теги: прискорити обмін речовин, 5 способів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]