phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

07:08
Калина - найкорисніша ягода, яка чистить печінку

калина, чистка, печінка Щоб організм нормально функціонував, дуже важливо підтримувати нормальну роботу всіх органів, в тому числі і печінки.

Лікарі запевняють, що є ягода, яка прекрасно справляється з очищенням печінки. І хоча цей орган може і самостійно сам себе очищати, все ж йому періодично потрібно в цьому допомагати, щоб потім не було проблем.

У народній медицині ягоди калини (і її кора і гілки) займають почесне місце. Цей продукт допомагає від багатьох хвороб, тому що має унікальні корисні властивості.

При цьому лікарі рекомендують в лікуванні використовувати сік калини або робити з неї відвар, що теж дуже і дуже корисно для організму. Крім того, калина позитивно позначається на роботі і шлунково-кишкового тракту, нормалізує його роботу.

Якщо хочете очистити печінку, тоді використовуйте наступний рецепт

Візьміть ягоди калини і відваріть їх до м'якої консистенції, додайте трохи води, відіжміть і додайте кілька ложок меду.

Калина на свій смак досить гірка, тому додавання меду обов'язковим. Важливо тільки, щоб у людини не було алергічної реакції на нього.

Такий відвар можна застосовувати по дві столовій ложці двічі на добу перед їжею. Якщо після цього у людини починаються неприємні симптоми в організмі, то краще від цього відмовитися, щоб потім не було великих проблем.

Такий засіб корисний для поліпшення здоров'я і усунення появи небажаних симптомів. Але, якщо все ж є проблеми з печінкою, то краще звернутися за допомогою до лікаря. Тільки він зможе призначити нормальне лікування, яке буде ефективно в кожному окремому випадку.

Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 418 | Додав: radymo | Теги: чистка, користь, Печінка, калина, ягода | Рейтинг: 5.0/9
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]