phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:49
Кращий фрукт від інфарктів та інсультів

 

Замість аспірину, який призначається людям з серцевими і судинними проблемами для запобігання тромбозів, норвезькі вчені пропонують налягати на ківі.

Названий кращий фрукт від інфарктів та інсультів
Дослідження показує, що в боротьбі проти виникнення тромбів ківі по ефективності не поступається аспірину. Щоденне вживання двох-трьох плодів ківі протягом місяця знижує ризик утворення тромбів у людей, які страждають серцево-судинною патологією, на 18% - за рахунок того, що ківі здатний спалювати жирову тканину, яка блокує артерії.

При цьому знижується і кількість поганого холестерину в крові - рівень шкідливих жирних кислот в судинах падає відразу на 15%. За словами фахівців, настільки цінну якість для організму людини забезпечує плодам ківі ідеальний баланс корисних речовин - цей фрукт багатий клітковиною, містить багато вітамінів і амінокислот. Таким чином, регулярне вживання ківі не тільки нормалізує кров'яний тиск і захищає від хвороб серця, але й сприяє кращому переварюванню їжі.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1111 | Додав: adminA | Теги: кращий фрукт від інфарктів та інсул | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]