phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:18
Надає безкоштовні психологічні консультації Фонд "Варто жити"
Психіка багатьох українців постраждала через військову агресію Росії. Наші громадяни скаржаться у мережі на панічні атаки та різноманітні психологічні прояви тривоги.

Психологічні консультації для українців

Всеукраїнський кол-центр фонду "Варто жити" надає безкоштовні психологічні консультації всім, кому тривожно та хто не може самостійно впоратися з переживаннями у зв'язку з війною Росії проти України.

"Друзі, з 25 лютого 2022 р. команда психологів всеукраїнського кол-центру "Варто жити" надає безкоштовні консультації всім, кому тривожно і хто не може самостійно впоратися з переживаннями у зв'язку з повномасштабною війною Росії проти України. Ми проводимо кризове консультування", - йдеться у повідомленні прес-служби фонду.

Крім того, як і раніше психологи фонду у звичайному режимі надають психологічну підтримку онкопацієнтам та їхнім близьким.

Звернутися до кол-центру можна з 11:00—19:00 з понеділка по п'ятницю за телефоном: 5522 – для абонентів lifecell та Vodafone Ukraine (всі дзвінки безкоштовні);

+38 (093) 170 72 19 – для абонентів Kyivstar. (Вартість дзвінків за тарифами мобільного оператора).
 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 281 | Додав: adminA | Теги: Фонд Варто жити, безкоштовні психологічні консультац | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]