phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:14
Надмірне вживання сиру небезпеку несе

Дієтологи радять вживати не більше 200 грам твердого сиру на тиждень. Причиною цьому є висока калорійність продукту. Надмірне споживання сиру викликає звикання та може спровокувати появу зайвої ваги.

Твердий сир іноді складається на 70% з жиру, який спричиняє появу в організмі небезпечного холестерину. Однак калорійність продукту шкідлива не лише через ожиріння. Зловживання цим продуктом підвищує ризик розвитку діабету та серцево-судинних захворювань. Особливо треба бути обережними з плавленими сирками, які містять безліч добавок та шкідливу сіль.

Секс є важливою складовою гарного самопочуття та здоров’я дорослої людини. Відсутність статевого життя загрожує передчасним старінням організму і постійною апатією. Проте, поліпшити настрій при тривалій відсутності сексуальних контактів допоможе спеціальна дієта.

Додамо, що швидкий темп життя, відсутність повноцінного відпочинку і частий стрес – фактори, які негативно позначаються на стані серцево-судинної системи. Знизити навантаження на на організм допоможе правильне харчування.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1094 | Додав: adminA | Теги: небезпека, надмірне вживання сиру | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]