phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:18
Не забувайте їсти ягоди

Ягоди захищають чоловіків від хвороби Паркінсона

Хвороба Паркінсона характеризується прогресуючим ураженням нервової системи, зниженням рухової активності, підвищенням м'язового тонусу і тремтінням. Хворий поступово втрачає здатність керувати рухами свого тіла, повідомляють зарубіжні ЗМІ.

На думку експертів з Гарвардського університету, США, ягоди, такі як полуниця, чорниця і чорна смородина, допомагають знизити ризик розвитку хвороби Паркінсона у чоловіків. Ці ягоди є  джерелом флавоноїдів.

Як показало дослідження, чоловіки, які їдять ягоди частіше за інших страждають від Паркінсонізму на 40% рідше. Навіть у тих, хто їв ягоди  раз на тиждень, шанси розвитку цієї страшної хвороби знижуються на 25%, в порівнянні з тими, хто не вживає ягід.

Флавоноїди містяться не тільки в ягодах, але і в чаї, червоному вині та інших натуральних продуктах.  Ці антиоксиданти захищають від таких хвороб, як рак, хвороби серцево-судинної системи і деменція.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1893 | Додав: adminA | Теги: чорниця, чорна смородина, полуниця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]