phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:41
Очищення картоплі: як спростити цей процес
Позбавити картоплю від шкірки до початку варіння досить складно. Кулінар змушений витрачати багато часу та сил. Причому результат далеко не завжди влаштовує гурмана. В результаті очищення у відро для сміття може потрапити чимало їстівної частини пасльонового.
очищення картопля

На щастя, уникнути такого результату досить легко. Для цього потрібно піти на одну маленьку хитрість. У результаті людина і швидко очистить картоплю, і збереже майже весь придатний для вживання овоч.

Очищати картоплю бажано не перед варінням, а після. Обмежитися потрібно лише однією попередньою дією. Так, на овочах треба зробити неглибокий круговий надріз. Необхідно досягти того, щоб шкірка була прорізана в центральній частині пасльонового. У такому вигляді картоплю і треба відправити у воду. Під час перебування в окропі шкірка почне зніматися "сама".
очищення картопля

Після приготування потрібно буде почекати кілька хвилин. Коли картопля перестане бути гарячою, шкірка зісковзуватиме з неї без жодних проблем. Процес очищення овочів займе буквально кілька секунд. Таким чином, кулінару вдасться заощадити час, сили та нерви.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 157 | Додав: radymo | Теги: очищення, картопля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]