phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:02
Ожиріння - лікування в санаторії

 

Проблема надмірної ваги давно вже набула характеру пандемії. За деякими даними, кожен третій житель розвинених країн страждає від цього захворювання.

Недостатньо активний спосіб життя, обумовлений розвитком прогресу і технологій, порушення харчової поведінки, продукти, з високим вмістом жиру і штучних добавок - все це призвело до збільшення кількості огрядних людей.

Лікувати ожиріння необхідно. Для людей із залізною силою волі це може стати цілком здійсненне завдання. Однак багато хто просто не можуть вирватися зі звичного способу життя. Не можна забувати і про той факт, що зниження маси тіла вимагає грамотного і професійного підходу і спостереження фахівця.

Одним із способів боротьби із зайвою вагою є лікування ожиріння в санаторії. Переваги такого варіанту полягає в тому, що зниження маси тіла відбувається під наглядом лікарів, які здатні помітити негативні реакції з боку організму пацієнта. Більш того, в умовах оздоровчого закладу, людина позбавлена великої кількості спокус, які можуть звести нанівець всі зусилля у боротьбі з надлишковою масою. До речі про курорти Східниці, в яких можна пройти лікування і оздоровити свій організм ви можете дізнатися відвідавши портал ukrwesttour.com.ua.

Ожиріння не тільки естетично виглядає не дуже гарно. Для організму, який змушений працювати в інтенсивному режимі, для того щоб забезпечити роботу всіх життєвих систем людини, обтяженої надмірною жировою тканиною, це може стати дійсно непосильною ношею. Збільшення маси тіла тягне за собою проблеми з боку кісткової системи, порушення в роботі серця і нирок, є причиною підвищення рівня артеріального тиску, проблеми з диханням. Нерідко саме зайва вага є причиною інфарктів та інсультів, які призводять до летального результату.

Крім проблем зі здоров'ям, людина позбавляється можливості вести активний і повноцінний спосіб життя. Як правило, у повних людей існують проблеми в статевому житті. Більш того, усвідомлення того, що ти "не такий, як усі", спричиняє появу проблем і на рівні психологічного благополуччя. Розмови про те, що "хорошої людини має бути багато" - не що інше, як спроба обдурити самого себе і оточуючих.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1300 | Додав: radymo | Теги: Східниці, курорти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]