phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:57
Ознаки необхідності візиту до психолога експерти назвали

Експерти назвали ознаки необхідності візиту до психолога


Психологи в буквальному сенсі здатні повертати людину до життя. Доводять це і численні наукові дослідження, проте далеко не кожен може визначити, коли йому потрібна допомога спеціаліста. Експерти назвали перші ознаки того, що людині пора звернутися до психолога.

Психічне захворювання


На думку фахівців, піклуватися про своє душевне благополуччя слід також як про фізичне здоров’я. Робота психолога спрямована на позбавлення від важких емоційних переживань, однак люди не поспішають звертатися до лікаря, оскільки вважають, що над душевними переживаннями будуть жартувати, не ставлячись до них серйозно, а між тим психологічна допомога може виявитися необхідною для попередження більш серйозних розладів психічного характеру. Задуматися про похід до психолога слід, якщо в настрої відзначаються часті перепади або настали неприємні зміни в житті. Також стурбувати має навала поганих думок, байдуже ставлення до життя і коли для полегшення людина починає звертатися до заборонених речовин або алкоголю. Крім цього задуматися про похід до фахівця слід у разі порушення сну, втрати контролю над емоціями, складнощі у відносинах з іншими людьми і при необхідності просто виговоритися.

Експерти відзначають, що частіше до психолога звертаються представниці слабкої статі у віці від 18 до 30 років. Чоловікам складніше зважиться на такий крок. При цьому зазвичай від психологічної допомоги не відмовляються представники сильної половини у віці 25-40 років. Люди поважного віку практично не звертаються до психологів. При цьому надати реальну допомогу може тільки висококваліфікований фахівець, тому не варто відмовлятися від збору інформації перед вибором лікаря.

 

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 576 | Додав: adminA | Теги: візит до психолога, експерти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]