phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:08
Підвищений ризик появи раку грудей може бути у вегетаріанок
Французькі дослідники встановили, що у "неправильних" вегетаріанців та веганів ризик пухлин грудей підвищується на 20%. Саме собою веганство перестало бути гарантією здорового харчування.

Веганський раціон може збільшити ризик раку, якщо він нездоровий, як встановили дослідники з Паризького університету. Вони з'ясували, що жінки, які перебувають на незбалансованій веганській дієті, на 20% частіше зіштовхуються з пухлинами молочних залоз, порівняно з тими, хто обирає здорове веганське харчування. Шкоду приносить регулярне вживання таких шкідливих продуктів, як чіпси, білий рис та газовані солодкі напої.

Але якщо жінки активніше вживали свіжі фрукти та овочі, злаки та бобові культури, а також овочеві олії, то у них ймовірність виникнення пухлин молочних залоз скорочувалася на 14%. На думку експертів, це відкриття доводить, що не всі рослинні дієти однаково корисні для здоров'я.

Дослідники спостерігали за 65 000 жінок із Франції протягом двох десятиліть, всі вони заповнювали опитувальники, які стосувалися їхніх переваг у харчуванні. Вживання достатньої кількості простих вуглеводів або надлишкового рівня цукру може викликати стрибки показників глюкози в крові, а ще раніше було доведено, що це пов'язано з ризиком раку.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 230 | Додав: adminA | Теги: ризик появи раку грудей, вегетаріанки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]