phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:44
Послаблює імунну систему часте приймання душу
У той час як багато людей вибирають вечірню ванну, більш популярний час і метод миття — це ранковий душ.

Це можливість змити бруд з попереднього дня і дати розуму кілька хвилин усвідомленості перед роботою або грою наступного дня. Хоча це хороший і ефективний спосіб помитися, занадто часте прийняття душу може мати деякі недоліки.

Це включає в себе ослаблення імунної системи. Надмірне очищення може пошкодити мікробіом — сукупність бактерій, мікробів і бактерій, які живуть всередині або на вашому тілі, згідно з дослідженням, проведеним в США. Мікробіом є частиною імунної системи і допомагає захистити її.

Пошкоджуючи мікробіом, надмірне миття може зробити людину більш вразливою до хвороб. Однак, хоча дослідження показало, що надмірне очищення має негативний вплив, воно згодом не пропонувало, як часто людина повинна приймати душ, щоб підтримувати баланс між збереженням свіжості і вразливістю до інфекційних бактерій.

Ослаблення імунної системи – єдиний спосіб, при якому душ певним чином може бути шкідливий для організму. Це також може пошкодити шкіру.

За словами дерматолога, правильна кількість прийомів душу в тиждень – від двох до трьох, і це число звучить дивно для тих, хто приймає душ кожен день або для кого регулярні фізичні вправи є ключовою частиною їх розпорядку дня.

Суха шкіра “може призвести до екземи або запалення шкіри або до інших станів, таких як прищі”.

Надмірний прийом душу може викликати лупу на шкірі голови і висушити волосся. Окрім пропозиції приймати душ лише три рази на тиждень, лікар сказала, що цей душ повинен тривати від п’яти до десяти хвилин – «він може видалити масла і висушити шкіру».
 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 312 | Додав: adminA | Теги: Імунна система, часте приймання душу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]