phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:28
Приватна медична діяльність: обладнання, ліцензія та інші вимоги

Приватна медична діяльність: медтехника MED-BIO і отримання ліцензії

Згідно з українським законодавством, кожній установі, яка займається медичною практикою, необхідно мати відповідну ліцензію. Справа в тому, що якщо Ви надаєте певні послуги, які пов'язані з безпосереднім втручанням в здоров'я людини, держава має бути впевнена, що Ви не нашкодите. Для отримання ліцензії є важливими багато факторів, про які детальніше поговоримо в цій статті, у тому числі і обладнання. Саме тому радимо пам'ятати, що якісна медтехника MED-BIO може бути вигідно закуплена вами за допомогою спеціалізованого ресурсу med-bio.com.ua.
медична діяльність

Необхідність ліцензування

Якщо Ви плануєте займатися якоюсь діяльністю, яку хоча б гіпотетично можна віднести до медичної, краще порадьтеся з законом - чи потрібна ліцензія для її здійснення. В основному, дозвіл необхідно для надання послуг суто медичного характеру, наприклад:
  • - стоматологія;
  • - хірургічні послуги;
  • - терапевтичний сервіс і т.д.

А ось масажному салоні або для надання послуг манікюру ліцензія на медичну діяльність не потрібна.

Ліцензійні вимоги

Отриманню ліцензії передує виконання певних ліцензійних вимог, які стосуються:
  • - персоналу - його кількості, кваліфікації та практичного досвіду роботи на аналогічній посаді;
  • - обладнання - якості та кількості для кожного виду послуг, в залежності від того, це ціла клініка або спеціалізований кабінет;
  • - приміщень - мінімальної квадратури і кількості;
  • - документації - щодо персоналу, документування дотримання правил безпеки і т.д.;
  • - правил безпеки;
  • - програмного забезпечення.
Залежно від послуг, що надаються ці характеристики будуть специфічними. Наприклад, стоматологічний кабінет повинен мати певну мінімальну площу, а хірургічний - зовсім іншу, та й вимоги до обов'язкового обладнання теж будуть абсолютно різними. Проте вирішити питання за цим пунктом можна онлайн, зокрема придбавши кисневі концентратори на med-bio.com.ua та інше необхідне обладнання.

медична діяльність

Допомога в ліцензуванні

Якщо, вивчивши законодавство, Ви розумієте, що для створення бізнесу необхідна ліцензія на медичну діяльність, ретельно продумайте алгоритм її отримання. Вивчіть правила оформлення кожного документа окремо, продумайте, як правильно реалізувати ліцензійні вимоги, вивчіть досвід інших людей, які отримували ліцензію раніше Вас, і багато іншого.

медична діяльність
 
Отримати будь-яку ліцензію дуже складно, а вже тим більше якщо мова йде про втручання в найголовнішу цінність країни - життя і здоров'я її громадян. Саме тому, обов'язково не забудьте придбати необхідне обладнання, так перейшовши за посиланням www.med-bio.com.ua/khirurgiya ви знайдете все необхідне хірургічне обладнання, а на сайті — і інше.

Міністерство охорони здоров'я часто відправляє заявників переробляти документи, допрацьовувати ліцензійні вимоги. Нерідко і саме законодавство змінюється, поки майбутній бізнесмен виконує всі умови.

Ідеальним варіантом буде звернення до юристів. Фахівці завжди в курсі всіх новин, вони знають, як мінімізувати і власні сили, і сили клієнта, надавши при цьому необхідний результат. Правознавці надають широкий спектр послуг з ліцензування, включаючи допомогу в отриманні ліцензії на медичну практику.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 384 | Додав: radymo | Теги: Медична, діяльність, обладнання, ліцензія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]