phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:04
Що таке домашній текстиль і де його вибрати

Що таке домашній текстиль

текстиль Домашній текстиль – найважливіший елемент інтер'єру. Різноманітні подушки, балдахіни, покривала, пледи, штори та інші дрібниці – підкреслять стиль власника будинку. Шикарні, елітні тканини, бездоганний дизайн та завершеність інтер'єру приміщення – нададуть особливої витонченості кожній кімнаті. Все це ви завжди зможете вигідно придбати онлайн, завітавши до інтернет-магазину "Прованс", який в Мережі знаходиться за адресою https://provenceshop.com.ua/ua/. Тут вам запропонують:
  • * широкий вибір якісного текстилю;
  • * стильні штори;
  • * все необхідне для декору кухні, спальні, ванної - від текстилю до меблів;
  • * ексклюзивні тканини та одяг.
Отож, ми з'ясували, де шукати домашній текстиль гарної якості та ще й за вигідними цінами — в онлайн-магазині "Прованс". Тепер давайте звернемо більше уваги на нюанси вибору.

Домашній текстиль: про що слід пам'ятати

Найбільшою популярністю найчастіше користується текстильне декорування вікон: вибір штор та карнизів – важливий етап у формуванні гармонійного стилю, а найчастіше саме ці елементи є ключовими у декоруванні приміщення.

Крім цього, слід брати до уваги, що текстильний дизайн штор повинен відповідати не лише естетичній стороні оформлення кімнати, але й практичній. З одного боку, штори надають будь-якому приміщенню завершеного вигляду, а з іншого – це функціональний елемент, який перешкоджає попаданню зайвого сонячного світла, підкреслює переваги та приховує недоліки. Через це, підбираючи домашній текстиль, у тому числі і штори, потрібно враховувати їхнє функціональне призначення, наприклад: штори, які підійдуть у заміському будинку, створюючи в ньому чарівний і невимушений образ, інакше сприйматимуться в сучасній міській квартирі.

Деякі приємні дрібниці можна зробити самим. Наприклад, можна придбати тканину та журнали з декорування приміщень, і завершити бажаний образ кімнати. Наприклад, найчастіше подушки і покривала шиють із тієї ж тканини, що й штори. Іноді, навпаки вони є яскравими елементами інтер'єру, що виділяються, покликаними підкреслити дизайнерський задум. Варто зазначити, що такі ідеї застосовні лише до дрібних деталей інтер'єру, коли основний стилістичний напрямок кімнати завершено.

Домашній текстиль в дизайні

Однак, коли текстильний дизайн квартири носить концептуальний характер, включаючи пошиття штор, подушок, покривал та інших елементів декору, краще звернутися до дизайнера інтер'єру. Творчий процес взаємодії дизайнера та замовника: переплетення стилю приміщення з індивідуальністю та поглядами клієнта – дозволяють максимально точно розробити та доповнити необхідну стилістичну та естетичну спрямованість кімнати.

штори

Штори на замовлення – це втілення дизайнером Ваших індивідуальних вимог та побажань. Як правило, така взаємодія починається з виїзду на об'єкт. У процесі роботи дизайнер ательє заміряє віконні отвори, надасть рекомендації щодо додаткового текстильного декорування та виготовить ескізи штор. Штори, залежно від побажання замовника, можуть бути виконані у різному стилі:
  • * класичному;
  • * римському;
  • * австрійському;
  • * французькому;
  • * японському;
  • * китайському тощо.
Велике значення матиме вибір тканини та шторної тасьми, яка, як і штори, має відповідати інтер'єру приміщення. Крім цього, дизайнер запропонує різні варіанти карнизів, у тому числі зі складною конфігурацією, наприклад, для еркерів, арок тощо. Також фахівці ательє доставлять вже готові вироби на об'єкт, встановлять карнизи, зроблять драпірування штор.

Почніть із приємних дрібниць, щоб втілити свої грандіозні ідеї та задуми у власному затишному та комфортному будинку.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 230 | Додав: radymo | Теги: Домашній, штори, текстиль, Вибір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]