phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:39
Симптоми, які можуть сигналізувати про серйозні збої в організмі, дієтолог назвала
Наш організм – досконала унікальна система.

Дієтолог перерахувала симптоми, на які обов’язково слід звертати увагу. Вони можуть сигналізувати про серйозні збої в організмі.

Наш організм – досконала унікальна система. Уважно прислухаючись до сигналів, які він нам регулярно посилає, можна запобігти практично будь-якій хворобі. Головне це зробити вчасно.

Серед симптомів, які не можна ігнорувати, лікар називає такі:

    відчуття тяжкості у шлунку,
    почуття печії, неприємна відрижка,
    часте здуття живота,
    дискомфортні відчуття справа або зліва в районі підребер’я,
    запалення в кишечнику,
    неприємний запах із рота або від усього тіла,
    алергічні реакції,
    висипання, прищі, акне,
    нестабільний стілець (сьогодні запор, завтра діарея).

Лікар зазначає, що якщо у пацієнта одночасно спостерігаються два або три симптоми з перерахованих, з великою ймовірністю можна говорити про наявність проблем із ШКТ. Бажано підстрахуватися аналізами.

«Процес відновлення у всіх відбувається по-різному. У найкращому разі це місяць. У запущених ситуаціях одужання може розтягнутися і півроку. У людей із зайвою вагою, як правило, процес іде повільніше. Також велике значення має дисципліна», – каже лікар.
⠀⠀⠀
Від роботи шлунково-кишкового тракту в результаті залежить повноцінне функціонування всіх наших органів та систем. У свою чергу і на шлунково-кишковий тракт впливає все, що нас оточує.

Спосіб життя, харчування, шкідливі звички, стреси. Виключити усі негативні фактори неможливо. Але регулярно проводячи діагностику (своєрідний «техогляд» організму), можна уникнути серйозніших проблем зі здоров’ям.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 250 | Додав: adminA | Теги: дієтолог, симптоми, збої в організмі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]