phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:08
Вектор терапія у Києві - новий тренд стоматології?

Стоматологи стверджують, що пародонтит розвивається у кожної другої дорослої людини. Але багато пацієнтів бояться йти до лікаря, припускаючи, що лікування заподіє біль. Однак, в стоматології регулярно впроваджуються нові методи боротьби із захворюваннями. Зараз найрезультативнішим і швидким способом, що не викликає больових відчуттів, позбавлення від пародонтиту є інноваційна методика, а саме вектор-терапія в Києві, яку активно практикує столична клініка АНД на Глибочицькій.

вектор терапія стоматологія

Небезпека пародонтиту

Захворювання пародонту вважається дуже небезпечним і підступним, оскільки призводить до рухливості зубів. Розвивається запалення в ротовій порожнині й стає причиною руйнування м'яких і кісткових тканин навколо зубів. У результаті з'являється кровоточивість ясен і відбувається оголення зубних коренів та шийки. При запущеному захворюванні, яке вилікували на ранніх стадіях, кісткова структура піддається сильному руйнуванню, що призводить до випадання зубів.

Якщо вчасно звернутися в стоматологію «АНД» на Глибочицькій, то фахівці за допомогою сучасного методу вектор-терапії в Києві швидко і безболісно позбавлять пацієнта від захворювання ясен.

Причини розвитку пародонтиту

Десна починають запалюватися через те, що в порожнині рота накопичуються хвороботворні бактерії, які досить швидко досягають зубного кореня, де починається руйнівний процес. Він вражає ясна і частини зв'язкового апарату, завдяки яким зуби тримаються в щелепі.

Тільки дуже ретельний догляд і гігієна ротової порожнини можуть запобігти появі пародонтиту. Якщо ж патогенна мікрофлора досягла зубних кишень, то традиційна чистка зубів вже не допоможе. В цьому випадку у зубного кореня починають з'являтися відкладення-бляшки, які поступово тверднуть, перетворюючись на камінь і стаючи сприятливим місцем для розмноження шкідливих мікробів.

При поширенні пародонтиту на обидва зубних ряди запальний процес набуває загрозливих розмірів, що стає причиною небезпеки для всього організму. У сучасній клініці вогнище запалення усунуть швидко і ефективно, використовуючи вектор-терапію.

Способи запобігання пародонтиту

Фахівці клініки «AND» на Татарці в Києві радять вчасно звертатися до лікаря, який ретельно і акуратно прибере наліт під яснами. Видалення зубного каменю і хвороботворної мікрофлори допоможе організму швидше впоратися із запаленням і відновити стан ясен.

Іноді, особливо при стрімкому розвитку запального процесу, пацієнтові призначають прийом антибіотиків або очищають ясна від мікробної біоплівки за допомогою хірургічного втручання.Звичайно, не слід доводити стан зубів до такої міри, необхідно своєчасно звертатися до стоматолога.

Vector -терапія як інноваційний спосіб усунення захворювання

При лікуванні пародонтиту сучасним методом вектор-терапії застосовується ультразвукове обладнання, що має дуже високу точність і дбайливо очищає зубну поверхню під яснами. Крім цього, використовуються поліруючі препарати, завдяки яким зубної корінь стає абсолютно гладким, позаяк повністю очищується від мікробів і каменю.

Процедура проходить у декілька етапів:

  • - видалення бактерій і нальоту ультразвуком;
  • - очищення і полірування зубів приладом Air Flow;
  • - здійснення загальної або місцевої терапії засобами від запалення.

Після цього проводиться сама вектор-терапія з лікування пародонтиту.

Особливості нового методу лікування

Для усунення пародонтиту застосовується особливий прилад невеликих розмірів «Вектор», в якому генеруються ультразвукові хвилі. З максимальною обережністю в зубну сумку з запальним процесом вводиться спеціальна рідина, що видаляє наліт, камінь і бактерії. Потім шкідливі залишки вимиваються, запалення проходить, а ясна стають здоровими.

Після проведення вектор-терапії в Києві ускладнення практично не виникають. Через кілька годин пацієнту дозволяється їсти та пити, в т.ч. і улюблені фруктові чіпси, стейки та ін., сміливо йти на роботу, в кіно або до клініки пластичної хірургії, проте в подальшому рекомендується дуже ретельно виконувати рекомендації лікаря і строго виконувати гігієнічні правила з догляду за порожниною рота. При цьому пацієнту доведеться ще раз відвідати клініку, щоб фахівець переконався у відсутності запалення. Іноді процедуру очищення повторюють.

Для запису на прийом в клініку «АНД» потрібно зателефонувати за номером +38 068 840 05 48 або заповнити відповідну форму на сайті www.andclinlc.com.ua

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 782 | Додав: radymo | Теги: стоматологія, терапія, вектор | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]