phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:59
Вимогу носити захисні маски на борту літаків у ЄС скасували
В Австрії з 16 травня зняли усі обмеження, що запровадили під час пандемії, а у Франції скасували вимогу носити маски в автобусах та поїздах.

На території Євросоюзу скасували вимогу використовувати захисні маски на борту літаків, запроваджену раніше через пандемію. За рішенням влади ЄС, носінням масок та респіраторів у літаках та аеропортах з понеділка, 16 травня, не є обов'язковим, але носить характер рекомендації.

Водночас Німеччина досі вимагає використання масок на бортах всіх літаків, що вилітають з її аеропортів, або сідають у них, заявило міністерство охорони здоров'я у Берліні.

В Австрії скасували всі обмеження

Між тим, в Австрії скасовано всі запроваджені через коронавірус SARS-CoV-2 обмеження.

Зокрема, для в'їзду до країни з 16 травня більше не діє так зване "правило 3G", що вимагало пред'явлення довідок про вакцинацію, перенесення інфекції чи свіжого негативного тесту на коронавірус. Влада у Відні відзначила, що у випадку появи нових варіантів коронавірусу можливе запровадження нових обмежень.

Тим часом у Франції з 16 травня скасували вимогу користування захисних масок у наземному громадському транспорті. Маски необхідні тепер лише у лікарнях та будинках пристарілих. У цих закладах у відвідувачів й досі вимагають і демонстрації "медичного паспорту", тобто свідоцтв про вакцинацію, одужання від COVID-19 чи негативного тесту.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 239 | Додав: adminA | Теги: захисні маски, ЄС, скасування, борт літака | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]