phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:14
Вітамін Е - як правильно його використовувати


Його варто почати використати прямо зараз і ось чому.

Вітамін Е є одним з найпотужніших антиоксидантів, які ми можемо знайти в різних продуктах. Ця поживна речовина має здатність вилікувати різні хвороби, проблеми шкіри і волосся впродовж декількох тижнів.

Проте про його користь для організму багато людей не знають, і це повинно змінитися, тому сьогодні ми говоритимемо про його переваги і користь.

Дивовижні переваги вітаміну Е для вашого здоров'я і краси, які варто використати прямо зараз:

Пом'якшує шкіру:

Вітамін Е - відмінний зволожуючий засіб для шкіри. Якщо ви змішаєте олію вітаміну Е з невеликою кількістю вершків або молока, у вас буде дуже ефективний зволожуючий крем.

Якщо ваші руки мають мозолі або шкіра дуже суха, використання цієї суміші - відмінне рішення цих проблем.

Якщо на вашій шкірі з'явилися пігментні плями, то застосування вітаміну Е допоможе швидко усунути цю проблему. Краще всього комбінувати олію з двох капсул вітаміну Е з невеликою кількістю касторової олії і нанести на уражені ділянки шкіри. Рекомендується робити цю процедурі кожен вечір перед сном впродовж місяця. Уранці змити теплою водою.

Бореться зі зморшками:

Вітамін Е є антиоксидантом, тому він здатний уповільнювати старіння шкіри, за рахунок усунення вільних радикалів. Останні є не лише причиною появи зморшок і ознак передчасного старіння, але також можуть стати причиною утворення ракових клітин.

Щодня наносьте невелику кількість вітаміну Е на проблемні місця. Ви побачите результати вже після першого тижня регулярного застосування.

Робить шрами практично невидимими:

Вітамін Е не лише має антиоксиданти, але і спеціальні білки, які живлять і зволожують шкіру, а також мають дуже потужні цілющі властивості. Вони поступають в кровотік для поліпшення кровообігу і сприяють загоєнню шкіри.

Пам'ятайте, що ви також можете змішувати вітамін Е з будь-якими кремами для прискорення процесу і мати здорову, блискучу і молоду шкіру.

Сприяє зростанню волосся:

Проникаючи безпосередньо в шкіру голови, він активно стимулює волосяні фолікули, що допомагає поліпшити стан волосся і зробити їх міцним, здоровими і блискучими.

Ви можете нанести олію з капсул з вітаміном Е на шкіру голови і розподілити від коренів до кінчиків волосся, надіти шапочку для душу, утеплити рушником і залишити на півгодини. Змити теплою водою з шампунем.

Ще один практичний спосіб зволоження волосся - об'єднати вміст трьох капсул вітаміну Е з невеликою кількістю шампуню і кондиціонера.

Рекомендується м'яко масажувати шкіру голови, щоб речовина могла максимально проникнути в шкіру і ви зможете швидко отримати бажані результати.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 784 | Додав: adminA | Теги: Вітамін Е, використання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]