phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:41
Застудні захворювання - лікування за 3 дні
Лікування застудних захворювань за 3 дні

Організм людини, особливо з ослабленим імунітетом, чуйно реагує на першу осінню вогкість, дощ і холодну погоду. І якщо літо зазвичай асоціюється з купанням в морі, відпусткою, відпочинком в горах, то осінь - зі сльотою, смутком і застудою.

Застудні захворювання розвиваються восени на тлі імунодефіциту. Опірність імунної системи людини можна підвищити, не залишивши, тим самим, застуді жодних шансів.

У нашому центрі ряд пацієнтів проходили лікування методом гемопунктури на тлі застудних захворювань. У багатьох застуда проходила за три дні. Пізніше були проведені прийоми хворих з простудними захворюваннями. У більшості пацієнтів симптоми застуди зникли після третьої процедури.

Багаторічна практика і проведені нами дослідження показали, що методика имунокорекції гемопунктура активує захисні сили організму, перемагаючи хворобу. Позитивний ефект відчувається вже після першої проведеної процедури.

Завдяки нашій методиці люди повертаються в працездатний стан зі зміцнілим імунітетом і приливом сил за 3 процедури.

Симптоми застуди - біль і ломота в суглобах, озноб, нежить, першіння в горлі, кашель, знайомі кожному з нас. При їх появі треба відразу ж вжити заходи. Краще всього піти з роботи або з учбового зайняття додому, зігрітися в гарячій ванні з додаванням трав, і лягти до ліжка. Можна зробити гарячу ванну для ніг, поставити гірчичники на гомілці. При застуді корисне щедре тепле питво. Можна пити трав'яний чай з листям малини і смородини, добре допомагає теплий відвар шипшини. Щоб полегшити дихання і біль в горлі, добре зробити інгаляцію.

Якщо до застуди віднестися "як-небудь", це може привести до серйозних ускладнень.

Дуже велике значення в осінній період має профілактика застудних захворювань

Профілактика застудних захворювань

Профілактика застудних захворювань проста і загальновідома. Усі заходи включають два процеси. Перше - треба правильно одягатися. Якщо ви працюєте в приміщенні - офіс, цех, торговий зал - то потрібно мати змінне взуття і одяг. У теплій куртці і черевиках треба дістатися до робочого місця. Тут переодягнутися в легшу екіпіровку.

Друге - треба повноцінно харчуватися. У певний період в раціон включати потрібні продукти і відповідно виключати. Сало можна і треба їсти взимку. Проте влітку прийнятніші зелень, овочі і фрукти. Зрозуміло, і восени треба харчуватися відповідним чином.

Так само, дієвим методом профілактики застудних захворювань є методика гемопунктура

Метод гемопунктури лікує і відновлює роботу імунної системи пацієнта, попереджаючи застудні захворювання і загострення хронічних захворювань.
Метод гемопунктури упродовж багатьох років використовується для профілактики застуди і підвищення імунітету. Пройшовши профілактичний курс гемопунктури, і, скоректувавши режим харчування, можна сказати застуді рішуче: "Ні!"

В результаті лікування методом гемопунктури гармонізуються усі функції організму, спостерігається прилив сил і підвищення працездатності. Стійкий оздоровчий ефект, дієвість і безпека лікування доведені багаторічними дослідженнями/



Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1404 | Додав: adminA | Теги: застудні захворювання - лікування з | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]