phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:48
Жіноче безпліддя і його причини

Жіноче безпліддя і його причини

Згідно з даними науковців, кожна третя пара стикається з безпліддям. Неможливість завагітніти власне і називається таким поняттям як безпліддя. Найчастіше саме жінка стає винуватцем того, що у пари немає дітей. Давайте розберемося чому, але спочатку дамо пораду тим парам, які шукають медичний вихід із ситуації - відвідавши babystart.in.ua ви знайдете рішення. Популярний препарат ФертилМен в Babystart доступний всім українцям за розумною ціною, але перед його замовлення неодмінно проконсультуйтеся у лікаря. Також зауважимо, що з 17 березня 2020 і до кінця карантину команда Babystart (Україна) впроваджує безкоштовну кур'єрську доставку препаратів по всій Україні.

Чим викликано жіноче безпліддя?

Насправді, такого роду чинників досить багато. Наслідком безпліддя можуть бути:

  • тривалі запальні процеси в дітородних органах;
  • некоректна робота ендокринної системи;
  • поява недоброякісних пухлин;
  • неправильне харчування;
  • проблеми в роботі захисної системи;
  • розвиток ендометріозу, що вражає не тільки матку, але і яєчники з трубами і ін.

Які є типи безпліддя?

Залежно від того, наскільки вражені органи репродуктивної системи, безпліддя підрозділяється на 4 види. Перший тип - найбільш легкий. Він характеризується порушенням овуляції, викликає розлад діяльності залоз внутрішньої секреції. Подібний тип безпліддя спостерігається у 40% жіночої статі, яка страждає нездатністю мати дітей. Незначні проблеми можуть виникати і у чоловіків, як-то проблеми з простатою, а тому важливо пам'ятати, що в Babystart можна придбати і Простат Голд Комплекс за розумною ціною, але після консультації з лікарем.

Другий вид хвороби пов'язують з відхиленням в будові і розвитку маткових труб. Науковці називають його трубним безпліддям. За статистикою близько 30% хворих на туберкульоз жінок, мають такий діагноз. Лише у 15% захворювання з'являється внаслідок якогось конкретного гінекологічного захворювання. Лікуванням в такому випадку займається певний медичний розділ — гінекологія.

Спочатку встановлюється діагноз, потім захворювання усувають за допомогою медикаментів, і після успішного лікування вже коригується цикл овуляції. Також для жінок, які планують вагітність може бути препарат FertilCare. Якщо лікар дасть своє добро, то придбати його вигідно вам допоможе спеціалізований онлайн-ресурс Babystart.

Останньою і найбільш рідкісної різновидом захворювання є імунологічне безпліддя, що вражає близько 2% жінок.

Особливі види захворювання

У гінекології існує ще й такий вид безпліддя, який не можуть дослідити до кінця. На сьогоднішній день не встановлені достовірні першопричини виникнення такого безпліддя, тому умовно його називають "неясним". Але, все ж, деякі фахівці висувають свої варіанти. Одним з них є психологічний настрій, створений самою жінкою. Це може бути невдоволення життєвими умовами або навіть сильне бажання мати дитину. Як не дивно, такий психологічний стан може також блокувати зачаття.

Також є відносне і абсолютне безпліддя. Відрізняються вони тим, що відносне - виліковне, так як воно виникає внаслідок:

  • психологічних захворювань;
  • зміни гормонального фону;
  • неправильного процесу розвитку органів репродуктивної системи.

Абсолютний вид безпліддя тому і називається так через те, що він не лікується. Причини його непоправні і пов'язані вони, в основному, з відсутністю важливих статевих органів.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 469 | Додав: radymo | Теги: причина, безпліддя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]