phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:55
10 типів жінок, з якими у вас не буде майбутнього - чоловікам

 

Перш ніж будувати тривалі стосунки, зупинися і подумай, а чи ту жінку ти для цього обрав. Адже більшість особистих проблем цілком передбачувані, і для цього не треба бути Нострадамусом. Достатньо лише оцінити деякі ознаки, і стане зрозуміло, чи складеться у вас.

Перевір, чи твоя обраниця не належить до якогось з цих типів. Якщо так – подумай ще раз, чи варто тобі пов'язувати з нею життя.

Жінка-нехлюйка

Таку людину навіть жінкою назвати складно. Зазвичай, у її квартирі безлад, з одягом вона не заморочується, а готувати не вміє. Так, зараз придумали багато засобів для того, щоб все те, що не вміє така жінка, робилося автоматично. Проте вона буде страшенно дратувати тим, що навколо себе сіє хаос.

Силовик

Надивився серіалів і захотів дівчину-поліцейську? Що ж, будь готовий полюбити і її професійну деформацію, яка передбачає легке насильство, повсюдний прояв влади і почуття власної безкарності.

Начальниця

Тут все ще гірше, ніж з силовиками. Ця мадам не просто проявляє владу, вона чекає, що ти будеш виконувати її вказівки і не посмієш сперечатися на тій простій підставі, що на її роботі всі так роблять. І будь готовий до суперечок про гроші. Це спочатку вона каже, що їй не важливо, скільки ти заробляєш. Не важливо, поки ви не почнете разом витрачати її премію.

На зв'язку з космосом

Якщо на першому побаченні дівчина гордо заявляє, що народилася в рік Тигра і тому може зійтися практично з будь-яким знаком Зодіаку, можна не шкодувати про те, що це побачення стане останнім. Від такої дами ти будеш отримувати в подарунок гороскоп сумісності в святковій палітурці, а всі проблеми вона буде списувати на невдалі дні у місячному календарі.

Друга вища

Дівчата, які постійно щось вивчають, усі ваші розмови будуть зводити до мотивації, особистісного росту і філософії лідерства. Їхнє прагнення отримати якомога більше дипломів з усіх на світі дисциплін – не зовсім здорова тенденція саме тому, що це їхня єдина можливість самоствердитися.

Мамині й татові дівчатка

Такі дівчатка знають тільки одне слово. І це слово – "купи". Їхньої провини в цьому немає, просто в свої двадцять з чимось років вони ще не вилізли з-під батьківського крила і вже ніколи не відвикнуть від цієї тотальної турботи. Улюблений засіб маніпуляції – сльози. Улюблений аргумент в суперечці – "Я ж дівчина".

Чайлдфрі

Ти можеш і сам не хотіти дітей, але дівчат-чайлфрі все ж остерігайся. Вони токсичні, як феміністки, і нав'язливі, як вегани. Ти будеш змушений разом з нею ненавидіти ні в чому не винних дітей, які кричать у літаку, матусь з колясками і бешкетників, що ганяють м'яча на дитячому майданчику під вікном.

Ідеалістка

Принц на білому коні – не предмет для жартів, принаймні так вона думає. Тобто перед нами доросла жінка, яка все ще чекає ідеального чоловіка, який якимось міфічним чином буде поєднувати в собі абсолютно протилежні якості, наприклад, повну слухняність і тотальну брутальність. Успіхів їй у пошуках, а ти втікай швидше.

Просвітлена

Відпустка в Індії – це, звичайно, добре. Але лише один раз і для ознайомлення з культурою і антисанітарією цієї країни. Але з просвітленою дівчиною тобі доведеться тягатися туди по 4 рази в рік + проводити всю відпустку в спробах медитації. Готовий?

Ровесниця

Давня життєва мудрість говорить, що чоловік повинен бути старшим. Дівчата одного віку зі своїм партнером мають властивість "любити" йому мозок на тему того, як він мало досяг у житті, а от її однокласники в цей час володіють заводами і пароплавами. А дівчині, яка ще юна для таких розмов, ти будеш вселяти повагу, навіть якщо причин для цього мало.

Переглядів: 1022 | Додав: adminA | Теги: 10 типів жінок, без майбутнього, чоловіки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]