phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:48
4 доступні способи - як захиститися від вікового інфаркту
Якщо вчасно внести деякі зміни у свій спосіб життя, можна запобігти серцевому нападу.

Дослідження серцево-судинних захворювань показує, що часто люди молодого та середнього віку помирають через серцеві напади. Чому так відбувається і чи можна цьому запобігти?

– Основними причинами серцевих нападів є запалення та окислювальні процеси у серці, кровоносних судинах. Деякі зміни в житті можуть запобігти проблемам із серцем із віком, – каже експерт із традиційної індійської медицини  Люк Коутіньо.

За його словами, організм може самовідновлюватися і самозцілюватися. Щонайменше, що ми можемо зробити — це допомогти йому виконувати свою роботу. Спосіб життя може допомогти в цьому.

4 ДОСТУПНІ СПОСОБИ, ЯК НЕ ОТРИМАТИ ІНФАРКТ З ВІКОМ:

Вибирайте масло холодного віджиму: рафіновані олії мають сильну запальну дію, що небезпечно для серця. Краще оберіть якісну олію холодного віджиму. Це може бути дорожче, проте, інвестиції у своє здоров’я цього коштують.

Перейдіть до активного способу життя: ходьба, йога – найефективніші вправи. Вибирайте веселі тренування — танці, аеробіку, головне, рухайтеся! Провідні малорухливий спосіб життя люди схильні до високого ризику серцевих нападів.

Не приймайте проблеми надто близько: перш ніж повністю віддатися переживанням з якогось приводу, запитайте себе, чи варто воно того. Щаслива людина відрізняє здатність бачити речі в позитивному світлі. Вмійте відпускати проблеми, підніміть самооцінку, створюйте чудовий внутрішній світ.

Виправте режим сну:  це не круто — всю ніч працювати або базікати з друзями. Ваш організм дбає про виживання, і сон – це ліки для вашого серця. Хронічна його відсутність може збільшити ризик серцевого нападу. Ваше серце – це м’яз, який теж потребує відновлення.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 132 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]