phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:25
4 моделі чоловічих трусів: поради з вибору
У лінійці чоловічої білизни представлені різні моделі виробів. Так-так, не лише сімейки та плавки. Сьогодні ми розглянемо 4 популярні фасони, які шиють відомі бренди, а також надамо поради, кому які краще пасують.

Боксерки

Якщо ви не фанат костюмних штанів та скіні, ваш вибір - боксерки. Вони нагадують короткі шорти з еластичною резинкою на талії. Цей фасон буде вдалим для різних типів фігури. Виняток - надто широкі стегна, тоді в боксерках може бути дискомфортно.

До речі, це чудовий вибір білизни для сну - бавовняні боксерки характеризуються гарною повітропроникністю. Адже чоловічі піжами у комплекті мають об’ємні шорти-парашути, в яких може з’являтися дискомфорт під час сну літом.

І ще: саме боксерки найчастіше випускають з тематичним малюнком. Так, в інтернет-магазині Astratex.ua є моделі у різдвяному стилі, із зображенням мультяшних героїв тощо, що часто стають подарунком від партнерки на тематичні свята. Ідеальний вибір для чоловіків з почуттям гумору.

Брифи

Це класичний крій білизни, яка щільно облягає тіло та надає достатню підтримку. Цей фасон також підходить для хлопців невисокого зросту, оскільки візуально не вкорочує ноги й людина здається вищою.
На повсякдень рекомендуємо одягати пару з бавовни. Але зверніть увагу й на моделі з технічної тканини, які необхідні для тренувань у фітнес-залі. Такий одяг, в тому числі нижня білизна, виводить зайву вологу з тіла.

До речі, літні моделі спортивної білизни виготовляють з віскози та сумішевої бавовняної тканини. А от на тренування у холодну пору року експерти радять одягати кальсони - вузькі штани з компресуючою дією та ефектом термобілизни.

Боксерки-брифи

Модель "труси-шорти" через завищену посадку оптимальна для високих чоловіків. Як виходить з назви, боксери-брифи мають форму традиційних боксерів, але пошиті з еластичного трикотажного матеріалу. Труси-шорти мають довжину до середини стенка, часто - ширинку на ґудзиках. Такий фасон повністю закриває зону стегон та сідниць, є менш відвертими, ніж брифи.

Плавки

Плавки - це укорочена версія трусів-боксерів з низькою анатомічною посадкою. Крій іноді має додатковий “мішечок” з тканини для підтримки статевих органів. Оскільки плавки обліплюють тіло ще більше, ніж боксерки, то вони оптимально підходять для струнких чоловіків чи хлопців атлетичної статури.

Який розмір вибрати

Чоловіча спідня білизна має традиційну розмірну сітку, що маркується латинськими літерами: від S до 8XL. Ключовий параметр фігури - обсяг стегон, у деяких виробників має значення зріст.

Наприклад, моделі з інтернет-магазину astratex.ua мають такі заміри обхвату стегон:
  • - S - 70-74 см;
  • - M - 74-80 см;
  • - L - 80-86 см;
  • - XL - 86-94 см;
  • - XXL - 94-100 см.

Не намагайтеся прикинули на око, краще один раз правильно виміряти фігуру й не мати клопоту з вгадуванням розміру на майбутнє.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 286 | Додав: abel | Теги: плавки, брифи, боксерки, труси, трусів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]